Με στόχο τη διοίκηση του νέου δήμου Ωραιοκάστρου, οι Νίκος Μπάτος και Δημήτρης Σαραμάντος, δήμαρχοι Ωραιοκάστρου και Καλλιθέας αντίστοιχα, διασταυρώνουν τα ξίφη τους για μια ακόμη Κυριακή.
Ο Νικόλαος Μπάτος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Ωραιόκαστρο. Είναι δικηγόρος και πατέρας δύο παιδιών. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά δήμαρχος στο νεοσύστατο τότε δήμο Ωραιοκάστρου το 1994 και επανεξελέγη για τρεις συνεχόμενες τετραετίες. Από το 1998 εκλέγεται από τους δημάρχους του νομού Θεσσαλονίκης στη θέση του αντιπροέδρου της Τοπικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ).
«Εχω δεσμευτεί για μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για όλη την τετραετία, καθώς και τη μείωση στο 50% των τελών για ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες. Στον τομέα των έργων, προτεραιότητά μου η αξιοποίηση του ορεινού όγκου και του ενιαίου πνεύμονα πρασίνου των 56.000 στρεμμάτων, που προκύπτει από τη συνένωση των δήμων και η καθιέρωση δημοτικής συγκοινωνίας για τη σύνδεση των περιοχών του νέου δήμου», δηλώνει ο κ. Μπάτος.

Ο κ. Σαραμάντος είναι δήμαρχος Καλλιθέας από το 2002 (ήδη από το 1998 είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος). Γεννήθηκε το 1965 στη Νεοχωρούδα, όπου και ζει μόνιμα. Κατάγεται από αγροτική οικογένεια και έχει τρία παιδιά. Το 1989 ίδρυσε την ΕΜΕΞ ΑΒΕΕ με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών, της οποίας, έκτοτε είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Το 2001 εκλέχτηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ). «Στόχος μου από την 1η Ιανουαρίου του 2011 είναι η άμεση και καλύτερη αντιμετώπιση των θεμάτων της καθημερινότητας, η οργάνωση των υπηρεσιών και η δρομολόγηση των έργων που έχει ανάγκη η περιοχή»,τονίζει ο κ. Σαραμάντος.

Χτες ο Αστ. Γαβότσης, ο οποίος ήρθε τρίτος σε ψήφους την πρώτη Κυριακή, σε ανακοίνωσή του καλεί τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον του τόπου.

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top