Συνέδριο με θέμα «Η Σημασία των Εργαζομένων Ώριμης Ηλικίας στην Αποτελεσματική Λειτουργία του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα», στο πλαίσιο παρουσίασης των δράσεων του Ευρωπαϊκού έργου “EMPOWER+”, διοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας  την Τετάρτη  19 Ιουνίου 2013 στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο “Porto Palace”  (26ης Οκτωβρίου 65, Θεσσαλονίκη). 
            Το Ευρωπαϊκό έργο “EMPOWER+”, με πλήρη τίτλο “Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την προώθηση της Ενεργούς Γήρανσης: Εργαζόμενοι ώριμης ηλικίας ως καθοδηγητές, μέντορες και ηγέτες ομάδων”  στοχεύει στο να παρέχει στους εργαζομένους άντρες και γυναίκες, ηλικίας άνω των 50 ετών στο δημόσιο και τον  ιδιωτικό τομέα...


 στις Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία, τις απαραίτητες  δεξιότητες έτσι ώστε να εμπλουτίσουν το ρόλο τους και να διαχέουν την τεχνογνωσία τους και την εμπειρία τους σε νεότερους και λιγότερο έμπειρους υπαλλήλους.
Στο συνέδριο αυτό έχουν κληθεί να συμμετάσχουν και να εκθέσουν τις απόψεις τους η ΑΔΕΔΥ, η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, ο ΟΑΕΔ, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
          Το έργο EMPOWER+- χρηματοδοτείται κατά 50% από τη Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισμού, Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης-Leonardo da Vinci της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και κατά 50% από ιδίους πόρους. Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης υπάρχουν στην ιστοσελίδα:

            Eπισυνάπτονται η πρόσκληση και το πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και τα λογότυπα του έργου “EMPOWER +” και του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top