Για μια ακόμη φορά η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου απέδειξε ότι λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο ψηφοθηρικά! Δεν εξηγείται αλλιώς ότι τη λίστα των ονομάτων αυτών που προσελήφθησαν με δίμηνη σύμβαση (από 1η Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου) στην αποκομιδή απορριμμάτων του δήμου απαρτίζουν συγγενικά πρόσωπα δημοτικών και τοπικών συμβούλων, στενοί συνεργάτες αλλά και φίλοι του δημάρχου και μελών της διοίκησης. Μάλιστα η σημερινή δημοτική αρχή αξιολόγησε και προσέλαβε υπαλλήλους από ορισμένες περιοχές αποκλείοντας κάποιες άλλες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δ. Σαραμάντος γίνεται οπαδός του διορίζουμε αποκλειστικά και μόνο τους δικούς μας! Η δημοτική παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» και κατά το παρελθόν είχε καταγγείλει παρόμοιες ρουσφετολογικές προσλήψεις. Εργαζόμενοι οι οποίοι είχαν προσληφθεί στον τομέα της καθαριότητας δεν πάτησαν ούτε μια ημέρα το πόδι τους, με το πραγματικό τους αντικείμενο εργασίας να είναι πχ. το γραφείο δημοσίων σχέσεων του δήμου.
«Ο δήμος Ωραιοκάστρου σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τους πολίτες προχωρά σε προσλήψεις διμηνιτών χωρίς κανένα αξιοκρατικό κριτήριο και με εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες. Είναι ηθικά απαράδεκτο να γίνονται προσλήψεις με αυτόν τον προσβλητικό τρόπο, σε βάρος φυσικά της ίσης μεταχείρισης των δημοτών», τόνισε ο επικεφαλής Αστέριος Γαβότσης.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δημοτική παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» επιφυλάσσεται να ελέγξει κατά πόσο οι 45 νεοπροσληφθέντες θα εργαστούν ως οδηγοί και συνοδοί απορριμματοφόρων και όχι σε θέσεις γραφείων, όπως έγινε αποδεδειγμένα κατά το παρελθόν.


Αστέριος Γαβότσης
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών
«ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top