Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Β! κατηγορίας των γυναικών της ΕΠΕΣΘ και ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ξεπέρασε με επιτυχία το αξιόλογο εμπόδιο της ομάδας του ΠΕΡΣΕΑ στην Περαία με 0-3 σετ.  
Η ομάδα της Μυγδονίας ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και πήρε με χαρακτηριστική άνεση το πρώτο σετ (13-25). Στο δεύτερο σετ η τοπική ομάδα της Περαίας προσπάθησε με όλες της τις δυνάμεις να πάρει το σετ αλλά τελικά υποτάχθηκε στην εμφανή ανωτερότητα των αθλητριών του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ (21-25). Το τρίτο σετ ήταν διαδικαστική υπόθεση  για την φιλοξενούμενη ομάδα αφού το κατέκτησε με άνεση και χωρίς ουσιαστική αντίσταση από τις αντίπαλες αθλήτριες του ΠΕΡΣΕΑ (17-25).
Ακολουθούν τα δύο τελευταία παιχνίδια  του δευτέρου γύρου τα οποία η γυναικεία ομάδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Μυγδονίας αναμένεται (πλην συγκλονιστικού απροόπτου) εύκολα ή δύσκολα να κερδίσει και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπροστά στο φανατικό και ενθουσιώδες κοινό της.
Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες του γυναικείου τμήματος του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ για την συγκλονιστική πορεία τους αφού είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει μέχρι τώρα να παραμείνει αήττητη για 19 συνεχείς αγωνιστικές από την έναρξη του πρωταθλήματος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top