Το δύσκολο εμπόδιο της πολύ καλής ομάδας του Όλυμπου Ελευθερίου - Κορδελιού ξεπέρασε με επιτυχία την Κυριακή 30-3-2104 ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στο ΔΑΚ Παν. Νέτσικας του Δρυμού. Επικράτησε της αντίπαλης ομάδας με 3-1 σετ  ( 25-27, 25-21, 25-19 και 25-17) μετά από έναν καλό αγώνα όπου για μια ακόμη φορά η τοπική πρωτοπόρος ομάδα ξεκίνησε χαλαρά το πρώτο σετ  με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες να το κερδίσουν μετά από μεγάλη μάχη και να δώσουν έτσι το δικαίωμα στον Όλυμπο να ελπίσει πως θα είναι αυτή η πρώτη ομάδα που θα σπάσει το αήττητο σερί του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Μυγδονίας. Δυστυχώς; όμως για αυτές, οι αθλήτριες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ξεπέρασαν το αρχικό σοκ και παίζοντας στη συνέχεια απλά και συγκεντρωμένα κατέκτησαν τα αμέσως επόμενα 3 σετ. 
Πλησιάζοντας (18η αγωνιστική) στο φίνις του πρωταθλήματος της Β! τοπικής κατηγορίας των γυναικών της ΕΠΕΣΘ (21 αγωνιστική) ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας στην Περαία τον Περσέα. Στην συνέχεια ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια και πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος με την στέψη του πρωταθλητή.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις αθλήτριες και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλλαν οι μικρές αθλήτριες του τμήματος παγκορασίδων του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, δεν τα κατάφεραν απέναντι στην πολύ ισχυρή ομάδα του ΑΣΚ Λαγκαδά και αποκλείστηκαν από τον γ! γύρο του πρωταθλήματος. Τα μικρά κορίτσια του συλλόγου, παρά την δύσκολη κλήρωση που τις έφερε αντίπαλες με πολύ δυνατές ομάδες (που φυσιολογικά θα πρωταγωνιστήσουν στην συνέχεια), έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στα παιχνίδια και πέτυχαν την αναγνώριση και εκτίμηση φίλων και αντιπάλων. Είναι πέρα για πέρα βέβαιο ότι το μέλλον τους ανήκει με βάση τις εμφανίσεις τους απέναντι σε μεγαλύτερα κορίτσια.
Οι επιτυχίες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Μυγδονίας αποδεικνύουν την επιμελημένη και άρτια προετοιμασία των αθλητριών από τους προπονητές κ. Πυργιώτη Παναγιώτη και Μαντζουράνη Τάσο, αφού οι μεν κορασίδες έφθασαν για 2η συνεχόμενη φορά στις 16 καλύτερες ομάδες της ΕΠΕΣΘ, οι παγκορασίδες μέχρι τον γ! γύρο του πρωταθλήματος τους ενώ οι γυναίκες είναι σχεδόν βέβαιες πρωταθλήτριες. 
Τα λόγια λοιπόν περισσεύουν και μιλούν τα αποτελέσματα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, που έχει γίνει πόλος έλξης από τις μελλοντικές αθλήτριες της περιοχής μας και έτσι συγκεντρώνει στις τάξεις του την πλειονότητα των δικών μας κοριτσιών της Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου και όχι όμορων Δήμων. 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα μικρά κορίτσια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ για την μέχρι τώρα πορεία τους και καλή συνέχεια που όπως φαίνεται, προδιαγράφεται ευοίωνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top