Συνδημότισσες και Συνδημότες
Η περιοχή μας έχει ανάγκη από μια νέα αναπτυξιακή προοπτική, μέσα από ένα σχέδιο που αφενός θα δημιουργήσει νέες παραγωγικές δραστηριότητες και αφετέρου θα αξιοποιήσει όσο καλύτερα γίνεται και θα αυξήσει αυτές που ήδη υπάρχουν. Μόνον έτσι θα δώσουμε απάντηση στα μεγάλα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν σήμερα. Αυτά θα πετύχουμε με νίκη του συνδυασμού Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση  και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Σας καλώ να αγωνιστούμε όλοι μαζί  για να τα καταφέρουμε!

Ήβη Κόκκινου                                                                                                                                                       Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Ωραιοκάστρου                                                                                                                             Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση

Σύντομο Βιογραφικό της Ήβης Κόκκινου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 11/12/1951.
Έχει τελειώσει τη Σχολή Καλών Τεχνών και έχει εργαστεί ως Καθηγήτρια Καλών Τεχνών καθώς και ως Εμπορικός Σύμβουλος  σε οικογενειακή της επιχείρηση.
Έχει διατελέσει συνεργάτης της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Ωραιοκάστρου,  Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Υπεύθυνη Περιβαλλοντολογικής Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου και Υπεύθυνη Ανακύκλωσης.
Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών για την αναβάθμιση ποιότητας ζωής στο Ωραιόκαστρο και μέλος Εθελοντικών Ομάδων σε θέματα κοινωνικής και περιβαλλοντολογικής προσφοράς στον ευρύτερο Δήμο Θεσσαλονίκης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top