Φίλες και Φίλοι,
Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου. Όλο αυτό το διάστημα γυρίζοντας το Νομό Θεσσαλονίκης και γνωρίζοντας τους καταπληκτικούς ανθρώπους της Μακεδονίας έγινα πιο βέβαιος και πιο αισιόδοξος για το μέλλον που θέλουμε να χτίσουμε.
Το διακύβευμα της Κυριακής για εμάς τη νέα γενιά είναι η ενεργή συμμετοχή μας στο ξεκίνημα της νέας εποχής και η διαμόρφωση των συνθηκών του μέλλοντός μας από εμάς τους ίδιους. Είναι πλέον η ώρα της γενιάς μας. Είναι πλέον η ώρα να αλλάξουμε την μίζερη πραγματικότητα, να δημιουργήσουμε νέους ορίζοντες και να δώσουμε ελπίδα στη νέα γενιά. Το μέλλον μας δεν το εκχωρούμε σε κανέναν.
Την Κυριακή συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στην εκλογική διαδικασία για να γίνουμε οι εγγυητές αυτής της μετάβασης στη νέα εποχή.

Την Κυριακή στηρίζουμε τον συνδυασμό "Αλληλεγγύη" και τον Απόστολο Τζιτζικώστα για μία ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και κοιτώντας τον καθένα και την καθεμία από εσάς στα μάτια, ζητώ την εμπιστοσύνη σας και τον σταυρό σας στη βάση μιας ειλικρινούς δέσμευσης για κοινό αγώνα και προσπάθεια. Οι κοινές μας αξίες και το κοινό μας όραμα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποτελούν τα διαπιστευτήρια για μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας.


Μπορούμε Πολλά! Μαζί!
Σωτήρης Μπάτος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νομού Θεσσαλονίκης



-Ποιος είναι ο Σωτήρης Μπάτος-

Γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Γιος του Νικολάου Μπάτου, Δικηγόρου και πρώην Δημάρχου Ωραιοκάστρου και της Ασημένιας Παχή.
Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στην Βιώσιμη Ανάπτυξη και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας από το Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου. (Brunel University London)
Διατηρεί  τεχνικό γραφείο το οποίο αναλαμβάνει την εκπόνηση μελετών και την επίβλεψη κατασκευών.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top