-Αγαπητοί συνδημότες-τισες,

-Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, για την ανάδειξη της «νέας» Διοίκησης στη πόλη μας καλούμαστε να επιλέξουμε τα πρόσωπα εκείνα που θεωρούμε ικανά και εργατικά , άξια εμπιστοσύνης, με ξεκάθαρο λόγο για τα προβλήματα της κοινωνίας μας και κυρίως για την επίλυσή τους με «στοχευμένες» προτάσεις .
-Η έντονη, διαρκής συμμετοχή μου και εθελοντική προσφορά ως μέλος Συλλόγων της πόλης μας, με βοήθησε να αφουγκραστώ από κοντά τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας του Ωραιοκάστρου.
-Παράλληλα, η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ως Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής σε Σχολεία του Δήμου μας, μου έδωσε την δυνατότητα να συμμετέχω σε εκπαιδευτικές δράσεις και ευρωπαϊκά προγράμματα, που στόχο έχουν την συνεργασία και την πολύπλευρη ανάπτυξη των νέων ανθρώπων στη παιδεία ,τον πολιτισμό και την ευαισθησία τους σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον .
-Στο Ωραιόκαστρο μας, Εσείς είστε αυτοί που γνωρίζετε εάν οι επιλογές σας την προηγούμενη εκλογική διαδικασία δικαίωσαν τις προσδοκίες σας και εάν μετουσίωσαν σε πράξη τις υποσχέσεις τους για έργα στον τόπο μας(σχολεία-καθαριότητα-έργα υποδομής-προγράμματα απασχόλησης κ.ά).
-Σήμερα, Εσείς πάλι με την ψήφο σας θα δώσετε τη δυνατότητα σε νέα πρόσωπα, με ήθος και εργατικότητα, με σεβασμό στον πολίτη, χωρίς αγκυλώσεις και σχέσεις συνέργειας με το παρελθόν, να υποστηρίξουν τις προτάσεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο , να αναδείξουν τα καθημερινά προβλήματα της πόλης μας και να προτείνουν στοχευμένες λύσεις .
-Διάθεση και σκοπός μου είναι να συμμετέχω ενεργά στην βελτίωση της παροχής υπηρεσιών από τον Δήμο προς τον πολίτη , την δημιουργία υποδομών για την Παιδεία, τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό, που τόσο πολύ υστερούν και οι τρεις συνοικισμοί της πόλης μας (Ωραιόκαστρο-Παλαιόκαστρο-Γαλήνη).
-Οι σκέψεις μου αυτές με ώθησαν να σταθώ με αίσθημα ευθύνης απέναντί σας, και ζητώ την ψήφο σας , ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Τοπική Δημοτική Ενότητα του Δήμου Ωραιοκάστρου .
Στηρίζομαι στην Επιλογή Σας- με κοινή προσπάθεια να μπορέσουμε να κάνουμε το Ωραιόκαστρο, μια ανθρώπινη πόλη με σύγχρονες δομές που νοιάζεται για τον πολίτη!

Ενωμένοι ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τα καταφέρουμε!

Με τιμή


Βασιλική Λύσσα
Εκπαιδευτικός-Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
Msc : < Άσκηση και Υγεία>

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Τοπική Δημοτική Ενότητα του Δήμου ΩραιοκάστρουΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ-Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη τo 1969 και κατοικώ στο Ωραιόκαστρο από το 1996.-Είμαι παντρεμένη με τον κ. Παπαπαναγιώτου Κωνσταντίνο, Δικηγόρο Θεσσαλονίκης, και έχουμε δύο κοριτσάκια 9 και 12 ετών.-Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με τίτλο: <Άσκηση και υγεία> του

Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.( Δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και Ξένα Περιοδικά και Συνέδρια)-Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

(Τ.Ε.Φ.Α.Α).- Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση από το 2001. Υπηρετώ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρυ και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου-Γαλήνης.-Διοικητικός υπάλληλος(απόσπαση) του Υπουργείου Παιδείας στο ΙΕΚ Ευόσμου για τρία έτη(2006-2009)-Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στα ΤΕΙ Σερρών από το 1994 έως το 2001.

--Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στα ΙΕΚ Ιεράπετρας διδασκόμενα αντικείμετα:

Κινησιολογία και Γυμναστική.-Συμμετοχές σε Ευρωπαϊκά Εκπαιδευτικά προγράμματα:

1) Πρόγραμμα κινητικότητας εκπαιδευτών VETPRO, στα πλαίσια του Leonardo da : Vinci του ΙΕΚ Τριανδρίας στην Κύπρο το 2009:

< ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ>

2) Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα COMENIUS με τίτλο ,

για τα έτη 2012-2014- Aerobic Fitness Instructor από το 1992 :Kάτοχος Πιστοποιητικού Παρακολούθησης του Συνεδρίου World Fitness IDEA 1993, Nέα Ορλεάνη, ΛουϊζιάναΞένες Γλώσσες: Αγγλικά, ΓαλλικάΥπολογιστές: Πιστοποίηση Δεξιοτήτων και Γνώσεων στις Τεχνολογίες Πληροφορία

και Επικοινωνιών, των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης(ΤΠΕ)Μπαλέτο : Κάτοχος Teaching Certificate-Πιστοποιητικό Διδασκαλίας, της

Βασιλικής Ακαδημίας Χορού( Royal Academy of Dance) από το 2004.Μοντέρνος Χορός : Κάτοχος Associate of Modern Theatre Dancing του ISTD

(Πιστοποίηση Δασκάλας Μοντέρνου Θεατρικού Χορού του

Imperial society teachers of Dancing) το 1998.

-Δασκάλα μπαλέτου και μοντέρνου χορού στη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης.(1998-2001)

ΔΡΑΣΕΙΣ-Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου από τον Οκτώβριο του 2012.

- Αντιπρόεδρος και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου, καθώς και μέλος της Ένωσης Γονέων του Δήμου Ωραιοκάστρου.από το 2008.

-Ταμίας συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 1ου Νηπιαγωγείου Ωραιοκάστρου το 2010-11.

-Eθελόντρια και Μέλος των Συλλόγων <Αυτισμός-Ελπίδα> και

< Συνυπάρχω > από το 2010, οι οποίοι εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας.

-Μέλος της Χορευτικής Ομάδας Ενηλίκων <ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ> της Ενορίας

Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου.

-Μέλος της ομάδας LATIN Ενηλίκων του Δ.Α.Σ.Ω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top