Εάν η απώλεια είναι συνάρτηση της προσφοράς, τότε το κενό που αφήνει ο θάνατος του Στέλιου Παπαδόπουλου είναι τεράστιο. Και είναι πράγματι, καθώς το Ωραιόκαστρο έχασε ένα κομμάτι από την ιστορία του.  Ο αδόκητος θάνατος του, άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στην οικογένεια του όσο και σε όλους εμάς.
Εκείνο που τον χαρακτήριζε ήταν το ήθος και ο δυναμισμός του. Ξεχώρισε και διακρίθηκε για την επαγγελματική του συνείδηση και την κοινωνική προσφορά του.  Το Ωραιόκαστρο έχασε μία σημαντική αυτοδημιούργητη προσωπικότητα. Από τις ελάχιστες φορές που είχαμε την τύχη να συναντήσουμε  έναν τόσο εργατικό, αεικίνητο και κοινωνικό άνθρωπο  που επρόκειτο για έναν κύριο σπάνιας ευγένειας και συμπεριφοράς.
Ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας- Νέα Πρόταση» Γιώργος Παπακωνσταντίνου όσο και τα στελέχη εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στους οικείους του. Προτείνουν δε, στη δημοτική αρχή να ονοματοδοτήσει μία οδό του Ωραιοκάστρου σε Στέλιου Παπαδόπουλου κρατώντας έτσι ζωντανή τη μνήμη του καθώς αποτελούσε σημείο αναφοράς του δήμου μας.



Από το Γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top