ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Στο Ωραιόκαστρο σήμερα 02-07-2014 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 20:30, σε χώρο του 3ΟΥ Γυμνασίου Ωραιοκάστρου συνήλθε μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. , τα μέλη της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Ωραιοκάστρου στην ετήσια γενική συνέλευση.
Έγινε ενημέρωση στους εκπροσώπους – μέλη για τις δράσεις που έγιναν την σχολική χρονιά 2013 -2014. Μεγαλύτερη βαρύτητα δόθηκε στη Θερινή απασχόληση για την οποία έγινε λεπτομερής ενημέρωση προς τους γονείς – μέλη. Στη γενική συνέλευση ,μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. , παραβρέθηκε και  ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Δημήτριος Σαραμάντος ο οποίος ενημέρωσε ότι αύριο Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου η προκήρυξη για την έναρξη της Θερινής απασχόλησης με τις εγγραφές. Ενημερωθήκαν τα μέλη και για την έναρξη του προγράμματος «παιδί και θάλασσα» καθώς και των κατασκηνώσεων. Στη συνέχεια τέθηκαν ερωτήσεις από τα μέλη της γενικής συνέλευσης  προς τον Δήμαρχο για διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία του Δήμου.
Η γενική συνέλευση έκλεισε με την ελπίδα ότι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα έχουμε λιγότερα προβλήματα στα σχολεία μας.
Η Ένωση θα είναι κοντά σε όλους τους συλλόγους και σε όλες τις προσπάθειες τους και δράσεις..

Καλό Καλοκαίρι
ΤΟ Δ.Σ. της Ένωσης
Γονέων και Κηδεμόνων
Δήμου Ωραιοκάστρου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top