Σκηνοθέτησε κλοπή 220.000 ευρώ από τον εν διαστάσει σύζυγό της
Σαρανταεπτάχρονη γυναίκα, στη Λητη Θεσσαλονίκης, αφαίρεσε χιλιάδες ευρώ από αυτοσχέδια κρύπτη σε σοφίτα στην οποία είχε τοποθετήσει τα χρήματα ο εν διαστάσει σύζυγός της. Τι ποσό εντόπισε τελικά η Αστυνομία (φωτο)
14 Αυγ 2014 - 08:49
Picture 0 for Σκηνοθέτησε κλοπή 220.000 ευρώ από τον εν διαστάσει σύζυγό της
Σαρανταεπτάχρονη γυναίκα αφαίρεσε 220 χιλιάδες ευρώ από αυτοσχέδια κρύπτη στην οποία είχε τοποθετήσει επιμελώς τα χρήματα ο εν διαστάσει 60χρονος σύζυγός της, στη Λητή Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, η δράστιδα, εκμεταλλευόμενη την απουσία του 60χρονου συζύγου της, αφαίρεσε από τον χώρο της σοφίτας το χρηματικό ποσό.
Στη συνέχεια, η 47χρονη αναστάτωσε τους χώρους του σπιτιού και άφησε την πόρτα της εισόδου ανοιχτή, προκειμένου το περιστατικό να παραπέμπει σε διάρρηξη – κλοπή, με αποτέλεσμα ο σύζυγος να καταγγείλει το σκηνοθετημένο περιστατικό στην Αστυνομία.
Οι αστυνομικοί, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι η 47χρονη ήταν αυτή που έκλεψε τα χρήματα και τελικά η ίδια ομολόγησε την πράξη της. Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέρος του ποσού, και συγκεκριμένα 170.000 ευρώ και 1.000 δολάρια, σε ειδική κρύπτη στην οικία της αδερφής της, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου διέμενε τους δύο τελευταίους μήνες, μετά τη διάσταση με τον σύζυγό της.
Το χρηματικό ποσό που εντοπίστηκε αποδόθηκε στον παθόντα.
Εις βάρος της συλληφθείσας σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία μεταβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=189725&cat=10005

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top