Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μετά τα επιτυχημένα Μουσικά Καλοκαιρινά Βραδινά, έρχεται το Θερινό Σινεμά στον Κήπο της Εκκλησίας μας να... δροσίσει τις νύχτες του Αυγούστου προβάλλοντας, σε γιγαντοοθόνη, κινηματογραφικές ταινίες στο κοινό του Ωραιοκάστρου και όχι μόνο, οι οποίες έγραψαν ιστορία και έμειναν στην καρδιά και το μυαλό σαν αριστουργήματα της 7ης τέχνης,


Η αρχή γίνεται με την προβολή της αριστουργηματικής ταινίας του Robert Wise "The Sound of Music" (Η Μελωδία της Ευτυχίας), με την υπέροχη μουσική των Rodgers & Hammerstein.

Θα παρακολουθήσουμε την πορεία της οικογένειας Von Trap τις "τελευταίες χρυσές μέρες του 1939", λίγο πριν την επέλαση της φασιστικής Γερμανίας και τις απαρχές του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Θα μεταφερθούμε στα υπέροχα τοπία του Salzburg της Αυστρίας και θα παρακολουθήσουμε τον καταλυτικό ρόλο της γκουβερνάντας Μαρίας στο δέσιμο της οικογένειας Von Trap ώστε, ενωμένοι, να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που έρχονται. Θα σιγοτραγουδήσουμε γνωστές μελωδίες και θα μοιραστούμε κοινά συναισθήματα. Αυτή είναι και η μαγεία του σινεμά!


Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Σας περιμένουμε με χαρά σε ένα βραδινό γεμάτο υπέροχες εικόνες και μουσική.
Καλή διασκέδαση!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top