Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Μ. η Αστραπή Μεσαίου με την ΠΑΕ Τερψιθέας-Ευαγγελίστριας με σκορ 2-2. Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο η Τερψιθέα άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό με τον Σαβλίδη, όμως η χαρά της κόπηκε αφού στο επόμενο λεπτό 49ο η Αστραπή ισοφάρισε με πλασέ του Σουκάντου, μετά από την ωραία προσπάθεια του Χάρη Λαζαρίδη κι αφού η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι. Στο 51ο με ωραία εκτέλεση φάουλ του Αλέξανδρου Μαρμαρίδη η Αστραπή πήρε κεφάλι με σκορ 2-1. Ενώ στο 62ο  η Τερψιθέα ισοφάρισε με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι με τον Αλί. Δοκάρι είχε η Αστραπή με τον Χάρη Λαζαρίδη. Αν και το παιχνίδι ήταν δυνατό με πολλά νεύρα, αυτά έχει πάντα η πρεμιέρα, εντούτοις ήταν καλό  με διακυμάνσεις στο σκορ κι ελαφρώς καλύτερη την Αστραπή που θα μπορούσε να είχε κερδίσει τον αγώνα.

Διαιτησία: Τοπάλης (ελευθεριάδης, Φακανάς)

ΑΣΤΡΑΠΗ: Προπονητής Κυριάκος Καραπαναγιωτίδης, γυμναστής Αβραάμ Σαπρανίδης, σύνθεση: Κουρουζίδης, Μαρμαρίδης Χ., Αμανατίδης (67΄Ρόκο), Μαρμαρίδης Α., Μπέκας, Λαζαρίδης Π. Πασχαλίδης (53΄Ανανιάδης), Λαζαρίδης Χ., Σουχασβίλη, Τσολακίδης, Σουκάντος (63΄Μαρκίδης).

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Ροδίτης, Σαβλίδης, Σκοτιδάς (53΄Γαλάνης), Συνάθης, Σαραπτσής, Μαστορίδης, Τσέκας, Νίκου, ηλιάδης, Αλί, Τσιάκος (82΄Γκατσιύδης). 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top