ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα 23/9/2014 μετά από πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Αντιπεριφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοφάνη Παπά με θέμα την μετακίνηση των μαθητών.
Στη συνάντηση δόθηκαν απαντήσεις σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ώστε να έρθουν τα λεωφορεία στα σχολεία καθώς και το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί για την επιλυσή του.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν τα Δ.Σ. των συλλόγων των σχολικών μονάδων του Γενικού Λυκείου και Γυμνασίου Δρυμού, 5ου Δημοτικού και 5ουΓυμνασίου Ωραιοκάστρου (Μελισσοχώρι) και του Γενικού Λυκείου Λαγκαδά, ο Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Αλληλεγγύης – Ανατροπής κ. Εδιρνέλης Γρηγόριος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου κ. Αταμιάν Πέτρος , ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας κ. Χατζηαγόρου Ευάγγελος.
Η Ένωση Γονέων παραβρέθηκε επίσης στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου καταθέτοντας 2 ερωτήσεις - αιτήματα σχετικά με την μετακίνηση των μαθητών καθώς και την συγκρότηση Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικά θέματα παιδείας – σχολικής στέγης. Οι εκπρόσωποι των παρατάξεων καθώς και ο Δήμαρχος τοποθετήθηκαν στα παραπάνω θέματα και αποφασίστηκε ομόφωνα να στηρίξουν κάθε προσπάθεια ως προς την επίλυση των προβλημάτων. Μετά από πρόταση του προέδρου τηςΈνωσης Γονέων για συγκρότηση ειδικής επιτροπής αντιμετώπισης του προβλήματος της μετακίνησης των μαθητών υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η συγκεκριμένη επιτροπή θα συγκροτηθεί άμεσα την Τετάρτη 24/9/2014.
Η Ένωση Γονέων χαιρετίζει το ενδιαφέρον του Δημοτικού συμβουλίου και όλων των παρατάξεων και πιστεύει πως με μια τέτοια κινητοποίηση μπορεί να βρεθεί πολύ σύντομα και η οριστική λύση του προβλήματος.
Η Ένωση Γονέων θα βρίσκεται κοντά στα προβλήματα της Παιδείας και θα προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της στην επίλυση τους.


Ο Γενικός Γραμματέας
Αθανάσιος Τσολακίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top