Σεπτεμβρίου 22, 2014

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία ατυχήματα που σημειώνονται στη λεγόμενη στροφή του τρελού. Το νέο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας  στις 6.30 μ.μ., όταν μηχανή που επέβαιναν δύο νεαροί ο Χάρης και ο Λάζαρος από την Ευκαρπία και  κατευθύνονταν προς Ωραιόκαστρο, προσέκρουσε σε προπορευόμενο επιβατικό τύπου scoda μαύρου χρώματος που οδηγούσε μια νεαρή γυναίκα.
Το επιβατικό σύμφωνα με πληροφορίες της γυναίκας οδηγού που κινούνταν κι αυτό προς Ωραιόκαστρο, ακινητοποιήθηκε ακριβώς πάνω στην στροφή του τρελού λόγω απώλειας  λαδιών και υπερθέρμανσης της μηχανής.
Ο οδηγός της μηχανής που ακολουθούσε στην προσπάθειά του να αποφύγει το ακινητοποιημένο όχημα έστριψε αριστερά, αλλά δεν κατάφερε να το αποφύγει τελείως και χτύπησε στον καθρέφτη με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και οι δύο επιβαίνοντες να πέσουν στο οδόστρωμα και να χτυπήσουν.
Στο σημείο έσπευσαν δύο  ασθενοφόρα  του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τον οδηγό της μοτοσικλέτας στο νοσοκομείο, καθώς και τον συνεπιβάτη που τραυματίστηκε ελαφρά.
Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από την  τροχαία.
Οι κάτοικοι της περιοχής  γρήγορα  θα πρέπει να συναινέσουν με το δήμο για να δοθεί μία λύση με τη διάνοιξη της στροφής γιατί στο τέλος δικαίως ή αδίκως θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αγανάκτηση και την οργή του κόσμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top