Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας καθορίστηκε ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων σ’ όλες τις κατηγορίες της Ένωσης.
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Συμμετέχουν δεκαεννέα (19) ομάδες οι οποίες εντάσσονται σ’ έναν όμιλο.
Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου ακολουθούν οι αγώνες play offς και play outs, για την ανάδειξη της δευτεραθλήτριας ομάδας και τη γνωστοποίηση των ομάδων που θα υποβιβαστούν.
Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση αναδεικνύεται πρωταθλήτρια της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας και συμμετέχει στους αγώνες για άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία περιόδου 2015 – 2016. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 2η, 3η και 4η θέση θα αγωνιστούν στα play offs για την ανάδειξη της δευτεραθλήτριας ομάδας της κατηγορίας. Στην α’ φάση θα αναμετρηθεί το ζευγάρι 3 – 4 σε νοκ άουτ αγώνα και στη β’ φάση η ομάδα που θα καταλάβει τη 2η θέση θα υποδεχτεί στην έδρα της τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού 3 – 4. Σε περίπτωση που θα νικήσει η φιλοξενούμενη ομάδα θα διεξαχθεί ακόμη ένας αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο και η νικήτρια ομάδα θα αναδειχθεί δευτεραθλήτρια και θα συμμετέχει στους αγώνες για άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία περιόδου 2015 – 2016. 
Θα υποβιβαστούν στην Α’ κατηγορία συνολικά έξι ομάδες (6) ομάδες. Οι δύο (2) τελευταίες ομάδες που θα καταλάβουν τη 19η και 18η θέση υποβιβάζονται απ’ ευθείας μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της κανονικής περιόδου και ακόμη τέσσερις (4) με τη διαδικασία των play outs όπου θα συμμετέχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν από τη 10η έως τη 17η θέση και θα σχηματίσουν τα ζευγάρια 10 - 17, 11 – 16, 12 – 15 και 13 – 14 (διπλό πλεονέκτημα οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 10η , 11η, 12η και 13η θέση). 
Οι νικήτριες ομάδες παραμένουν στην κατηγορία και όσες ηττηθούν θα υποβιβαστούν. Σε περίπτωση που θα νικήσει μία ή περισσότερες από τις φιλοξενούμενες ομάδες, τότε θα οριστούν ένας ή περισσότεροι αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα και όσες ομάδες ηττηθούν θα υποβιβαστούν στην Α’ κατηγορία.
Τη φετινή αγωνιστική περίοδο το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα ολοκληρωθεί ύστερα από τη διεξαγωγή τριάντα οκτώ (38) αγωνιστικών. 
Για την ολοκλήρωσή του πρωταθλήματος οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο και θα χρειαστούν ακόμη πέντε (5) τουλάχιστον εμβόλιμες Τετάρτες για τη διεξαγωγή αγώνων, οι οποίες όπως έχουν προγραμματιστεί θα είναι οι: 17 Σεπτεμβρίου 2014, 1, 15 και 29 Οκτωβρίου 2014 και η 12 Νοεμβρίου 2014. 
Αν χρειαστεί οι ομάδες να αγωνιστούν κι άλλες εμβόλιμες Τετάρτες, λόγω εκτάκτων γεγονότων ή συνεχών αναβολών λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, τότε αυτές είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν την 25 Φεβρουαρίου 2015 και την 1 Απριλίου 2015 ή όποιες άλλες ημερομηνίες αποφασίσει το ΔΣ της ΕΠΣΜ.
Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Οι πενήντα επτά (57) ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία χωρίστηκαν σε τέσσερις (4) ομίλους των 11, 14 και 16 ομάδων.
Όταν ολοκληρωθούν οι διπλοί αγώνες (α’ και β’ γύρος) σε κάθε όμιλο και σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων (του ίδιου ομίλου), προκειμένου για θέσεις που δίνουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των επόμενων φάσεων (διεκδίκησης προβιβασμού, αποφυγής υποβιβασμού), κατά τα κατωτέρω, ισχύουν οι παράγραφοι 5, 6, 7 και 8 του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. Έτσι, σε κάθε όμιλο οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων στις θέσεις από 1 μέχρι και 13 ή 14 (κανονική περίοδος).
Η πρωταθλήτρια ομάδα κάθε ομίλου ανέρχεται (απευθείας) στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία για την περίοδο 2015 - 2016.
Οι ομάδες που θα καταβάλουν τις θέσεις από τη 2η μέχρι και την 6η, στον 1ο, 2ο και 3ο όμιλο, στην κανονική περίοδο, συμμετέχουν στη διαδικασία προβιβασμού (play -offs) στην ανώτερη κατηγορία με την εξής σειρά αγώνων:
Α’ ΦΑΣΗ PLAY-OFFS: Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 3η και την 4η θέση στον όμιλό τους, θα αγωνιστούν στην έδρα τους, σε απλό αγώνα, αντίστοιχα, με τις ομάδες που θα καταλάβουν την 6η και την 5η θέση στον ίδιο όμιλο και έτσι θα προκύψουν σε κάθε όμιλο τα ζεύγη 3 - 6 και 4 – 5. Οι νικήτριες ομάδες των παραπάνω ζευγών (παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας) θα προκριθούν στην επόμενη (β’) φάση των play - offs.
Β’ ΦΑΣΗ PLAY-OFFS: Οι νικήτριες ομάδες, της προηγούμενης (α’) φάσης των play-offs, που ανήκουν στον ίδιο όμιλο, θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε απλό αγώνα. Έτσι, θα προκύψουν τέσσερα (4) ζεύγη των (3 - 6) - (4 - 5). Γηπεδούχες ομάδες, σε κάθε ζεύγος, θα είναι αυτές που θα καταλάβουν την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Οι νικήτριες ομάδες των παραπάνω ζευγών (παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας) θα προκριθούν στην επόμενη (γ’) φάση των play-offs. 
Γ’ ΦΑΣΗ PLAY OFFS: Συμμετέχουν η ομάδα που θα καταβάλει τη 2η θέση, στον όμιλό της, στην κανονική περίοδο και η νικήτρια ομάδα της προηγούμενης (β’) φάσης των play-offs του ιδίου ομίλου.
Οι ομάδες αυτές, θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε απλό αγώνα (παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας), με γηπεδούχο ομάδα αυτή που θα καταβάλει τη 2η θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου.
Eφόσον, όμως, ανακηρυχθεί νικήτρια η ομάδα που αγωνίστηκε εκτός έδρας, θα γίνει και δεύτερος αγώνας (σε περίπτωση ισοπαλίας παράταση, πέναλτι κ.λ.π.), σε ουδέτερο γήπεδο με χόρτο, που θα οριστεί από την αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Μ..
Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω αγώνων θα προκύψουν τρεις (3) νικήτριες ομάδες, μία (1) από κάθε όμιλο (1ος, 2ος, 3ος), οι οποίες προκρίνονται στη δ’ φάση των play offs.
Στον 4ο όμιλο, όμως, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων (α’ και β’ γύρος) της κανονικής περιόδου, θα ακολουθήσουν επιπλέον αγώνες με τη μορφή μίνι πρωταθλήματος για την ανάδειξη της δευτεραθλήτριας ομάδας και τη γνωστοποίηση μίας ομάδας που θα υποβιβαστεί στην κατώτερη κατηγορία. Σ’ αυτήν τη διαδικασία δεν συμμετέχει η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλο, καθώς ανέρχεται απ’ ευθείας στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία.
Θα συγκροτηθούν δύο όμιλοι των πέντε (5) ομάδων, σύμφωνα με την κατάταξή τους στην κανονική περίοδο των αγώνων.
Στον έναν όμιλο για την ανάδειξη της δευτεραθλήτριας ομάδας θα συμμετέχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 2η, 3η, 4η, 5η και 6η θέση στον 4ο όμιλο, με πλεονέκτημα έδρας, σύμφωνα με τη θέση που κατέλαβε κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα η ομάδα που θα καταλάβει τη 2η θέση θα δώσει και τους τέσσερις αγώνες στην έδρα της και ακολούθως η ομάδα που θα καταλάβει τη 3η θέση θα δώσει τρεις αγώνες εντός έδρας και έναν αγώνα εκτός, η ομάδα που θα καταλάβει την 4η θέση θα δώσει δύο αγώνες εντός έδρας και δύο αγώνες εκτός, η ομάδα που θα καταλάβει την 5η θέση θα δώσει έναν αγώνα εντός έδρας και τρεις αγώνες εκτός και η ομάδα που θα καταλάβει την 6η θέση θα δώσει και τους τέσσερις αγώνες εκτός έδρας.
Μετά την ολοκλήρωση των πέντε (5) αγωνιστικών οι ομάδες θα καταταγούν από την 1η έως την 5η θέση και η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στον πρώτο υπο- όμιλο θα αναδειχθεί δευτεραθλήτρια του 4ου ομίλου. 
Στον άλλον όμιλο για τη γνωστοποίηση της ομάδας που θα υποβιβαστεί στην κατώτερη κατηγορία θα συμμετέχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν την 7η, 8η, 9η, 10η και 11η θέση, με πλεονέκτημα έδρας, σύμφωνα με τη θέση που κατέλαβε κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα η ομάδα που θα καταλάβει την 7η θέση θα δώσει και τους τέσσερις αγώνες στην έδρα της και ακολούθως η ομάδα που θα καταλάβει την 8η θέση θα δώσει τρεις αγώνες εντός έδρας και έναν αγώνα εκτός, η ομάδα που θα καταλάβει την 9η θέση θα δώσει δύο αγώνες εντός έδρας και δύο αγώνες εκτός, η ομάδα που θα καταλάβει τη 10η θέση θα δώσει έναν αγώνα εντός έδρας και τρεις αγώνες εκτός και η ομάδα που θα καταλάβει την 11η θέση θα δώσει και τους τέσσερις αγώνες εκτός έδρας.
Μετά την ολοκλήρωση των πέντε (5) αγωνιστικών οι ομάδες θα καταταγούν από την 1η έως την 5η θέση και η ομάδα που θα καταλάβει την πέμπτη θέση στο δεύτερο υπο-όμιλο θα υποβιβαστεί στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία. 
Στη συνέχεια θα διεξαχθεί η Δ’ ΦΑΣΗ PLAY OFFS όπου θα συμμετέχουν οι τέσσερις (4) νικήτριες, δηλαδή οι δευτεραθλήτριες ομάδες, από κάθε όμιλο. Ύστερα από δημόσια κλήρωση θα προκύψουν δύο (2) ζευγάρια τα οποία θα αγωνιστούν σε αγώνες νοκ άουτ και σε ουδέτερα γήπεδα που θα οριστούν από την αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Μ.. Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω αγώνων θα προκύψουν δύο (2) νικήτριες ομάδες, οι οποίες θα ανέλθουν στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία.
Έτσι, συνολικά θα ανέλθουν στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία για την περίοδο 2015 -2016, έξι (6) ομάδες, τέσσερις (4) πρωταθλήτριες των ομίλων και δύο (2) ακόμη ομάδες με τη διαδικασία των play-offs. 
Οι ομάδες που θα καταλάβουν την τελευταία θέση στον 1ο, 2ο και 3ο όμιλο, δηλαδή τη 14η θέση σε όμιλο 14 ομάδων ή τη 16η θέση σε όμιλο των 16 ομάδων, θα υποβιβαστούν απευθείας στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία για την περίοδο 2015 - 2016.
Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο (2) θέσεις, κατά σειρά, πριν από την τελευταία θέση στον 1ο, 2ο και 3ο όμιλο, στην κανονική περίοδο, συμμετέχουν στη διαδικασία υποβιβασμού (play-outs) στην κατώτερη κατηγορία. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων θα προκύψουν τα ζευγάρια 12 - 13 στον όμιλο των 14 ομάδων και 14 – 15 στον όμιλο των 16 ομάδων (διπλό πλεονέκτημα έχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 12η και 14η θέση, αντίστοιχα). 
Οι νικήτριες ομάδες παραμένουν στην κατηγορία και όσες ηττηθούν θα υποβιβαστούν. Σε περίπτωση, όμως, που θα νικήσει μία ή περισσότερες από τις φιλοξενούμενες ομάδες, τότε θα οριστούν ένας ή περισσότεροι αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα και όσες ομάδες ηττηθούν θα υποβιβαστούν στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία για την περίοδο 2015 - 2016. 
Έτσι, στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία για την περίοδο 2015 - 2016 θα υποβιβαστούν συνολικά επτά (7) ομάδες, οι έξι (6) από τον 1ο, 2ο 3ο όμιλο και η μία (1) από το 4ο όμιλο.
B’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εβδομήντα πέντε (75) ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία οι οποίες χωρίστηκαν σε πέντε (5) ομίλους των 14, 15 και 16 ομάδων. 
Όταν ολοκληρωθούν οι διπλοί αγώνες (α’ και β’ γύρος) σε κάθε όμιλο και σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων (του ίδιου ομίλου), προκειμένου για θέσεις που δίνουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των επόμενων φάσεων (διεκδίκησης προβιβασμού, αποφυγής υποβιβασμού), κατά τα κατωτέρω, ισχύουν οι παράγραφοι 5, 6, 7 και 8 του άρθρου 20 του Κ.Α.Π.
Έτσι, θα υπάρξει κατάταξη από την 1η μέχρι και τη 14η θέση (κανονική περίοδος) στον όμιλο 14 ομάδων, από την 1η μέχρι και τη 15η θέση (κανονική περίοδος) σε όμιλο 15 ομάδων και από την 1η μέχρι και τη 16η θέση (κανονική περίοδος) σε όμιλο 16 ομάδων.
Η πρωταθλήτρια και η δευτεραθλήτρια ομάδα κάθε ομίλου ανέρχονται απευθείας στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία για την περίοδο 2015 - 2016. Σύνολο δέκα (10) ομάδες.
Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 3η μέχρι και την 5η, σε κάθε όμιλο, στην κανονική περίοδο, συμμετέχουν στη διαδικασία προβιβασμού (play -offs) στην ανώτερη κατηγορία με την εξής σειρά αγώνων:
Α’ ΦΑΣΗ PLAY-OFFS: Οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 4η και την 5η θέση στον όμιλό τους, θα αγωνιστούν μεταξύ τους στην έδρα της ομάδας που θα καταλάβει την 4η θέση, σε απλό αγώνα νοκ άουτ (παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας). Οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση των play - offs.
Β’ ΦΑΣΗ PLAY OFFS: Συμμετέχουν η ομάδα που θα καταλάβει την 3η θέση, στον όμιλό της, στην κανονική περίοδο και η νικήτρια ομάδα της προηγούμενης (α’) φάσης των play-offs του ιδίου ομίλου.
Οι ομάδες αυτές, θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε απλό αγώνα (παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας), με γηπεδούχο ομάδα αυτή που κατέλαβε την 3η θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου.
Eφόσον, όμως, ανακηρυχθεί νικήτρια η ομάδα που αγωνίστηκε εκτός έδρας, θα γίνει και δεύτερος αγώνας (σε περίπτωση ισοπαλίας παράταση, πέναλτι κ.λ.π.), σε ουδέτερο γήπεδο με χόρτο, που θα οριστεί από την αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Μ..
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων θα προκύψουν πέντε (5) νικήτριες ομάδες (τριταθλήτριες), δηλαδή μία (1) από κάθε όμιλο. 
Η τριταθλήτρια του 5ου ομίλου ανέρχεται στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις (4) τριταθλήτριες ομάδες, από τον 1ο, 2ο, 3ο και 4ο όμιλο θα σχηματίσουν δύο (2) ζευγάρια τα οποία θα προκύψουν ύστερα από δημόσια κλήρωση και θα αγωνιστούν σε αγώνες νοκ άουτ και σε ουδέτερα γήπεδα που θα οριστούν από την αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Μ. Οι δύο (2) νικήτριες ομάδες από τους αγώνες αυτούς θα ανέλθουν στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.
Έτσι, συνολικά θα ανέλθουν δέκα τρεις (13) ομάδες στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία για την περίοδο 2015-2016. οι δέκα (10) πρωταθλήτριες και δευτεραθλήτριες των ομίλων και ακόμη τρεις (3) ομάδες με τη διαδικασία των play-offs.
Στη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία θα υποβιβαστούν συνολικά πέντε (5) ομάδες, μία (1) ομάδα από κάθε όμιλο. Απ’ ευθείας δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα, αλλά με τη διαδικασία play-outs στην οποία θα συμμετέχουν δύο (2) ομάδες, η τελευταία και η προτελευταία από κάθε όμιλο. Συγκεκριμένα, στους ομίλους των δέκα έξι (16) ομάδων το ζευγάρι θα είναι 15 – 16 (διπλό πλεονέκτημα έχει η ομάδα που θα καταλάβει τη 15η θέση). Το ίδιο θα ισχύσει και στους άλλους ομίλους των δέκα πέντε (15) ομάδων όπου το ζευγάρι θα είναι 14 – 15 (διπλό πλεονέκτημα έχει η ομάδα που θα καταλάβει τη 14η θέση) και των δεκατεσσάρων (14) ομάδων όπου το ζευγάρι θα είναι 13 – 14 (διπλό πλεονέκτημα έχει η ομάδα που θα καταλάβει τη 13η θέση).
Η γηπεδούχος ομάδα έχει διπλό πλεονέκτημα και αν ηττηθεί στην έδρα της θα οριστεί ακόμη ένας αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο και η ομάδα που ηττηθεί θα υποβιβαστεί στη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία για την περίοδο 2015 - 2016.
Έτσι, στη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία για την περίοδο 2015 - 2016 θα υποβιβαστούν συνολικά πέντε (5) ομάδες, μία (1) από κάθε όμιλο.
Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πενήντα δύο (52) ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία οι οποίες χωρίστηκαν σε τέσσερις (4) ομίλους των 11, 13 και 14 ομάδων. 
Όταν ολοκληρωθούν οι διπλοί αγώνες (α’ και β’ γύρος) σε κάθε όμιλο και σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων (του ιδίου ομίλου), προκειμένου για θέσεις που δίνουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των επόμενων φάσεων (διεκδίκησης προβιβασμού), κατά τα κατωτέρω, ισχύουν οι παράγραφοι 5, 6, 7 και 8 του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων.
Η πρωταθλήτρια και η δευτεραθλήτρια ομάδα κάθε ομίλου ανέρχονται απευθείας στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία για την περίοδο 2015 - 2016.
Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από τη 3η μέχρι και την 5η, σε κάθε όμιλο, στην κανονική περίοδο, συμμετέχουν στη διαδικασία προβιβασμού (play -offs) στην ανώτερη κατηγορία με την εξής σειρά αγώνων:
Α’ ΦΑΣΗ PLAY OFFS στους ομίλους των 11 ομάδων: 4 - 5 (νοκ άουτ).
Β’ ΦΑΣΗ PLAY OFFS: 3η ομάδα – Νικήτρια ομάδα Α’ φάσης (Διπλό πλεονέκτημα η ομάδα που θα καταλάβει τη 3η θέση της βαθμολογίας κάθε ομίλου). 
Εφόσον, σ’ αυτούς τους αγώνες (παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας) νικήτριες ανακηρυχθούν οι ομάδες που αγωνίστηκαν στην έδρα τους, αυτές ανέρχονται στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Αν όμως, νικήτριες ανακηρυχθούν οι ομάδες που αγωνίστηκαν εκτός έδρας τότε θα γίνουν και δεύτεροι αγώνες, σε ουδέτερα γήπεδα, που θα οριστούν από την αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος και οι νικήτριες ομάδες των παραπάνω ζευγών (παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας) θα ανέλθουν στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2014 - 2015.
Το ίδιο σύστημα θα εφαρμοστεί και στους ομίλους των 13 και 14 ομάδων, αντίστοιχα.
Έτσι, συνολικά θα ανέλθουν δώδεκα (12) ομάδες στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία για την περίοδο 2015 - 2016, οκτώ (8) ομάδες απ’ ευθείας και τέσσερις 4) ομάδες με τη διαδικασία των play-offs.

http://www.epsm.gr/news/article.asp?code=7381

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top