Δελτίο τύπου, 4-11-2014.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ 57013 ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
ΤΗΛ 2310697572 FAX 2310697572 Keravnos.oreokastrou@gmail.com

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 4-11-2014


Τα γραφεία του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ωραιοκάστρου επισκέφτηκαν την Πέμπτη 30/10/2014 ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Γαβότσης Αστέριος, ο Αντιδήμαρχος. κ. Αταμιάν Πέδρος και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ κ. Ζιακούλης Ηλίας και συζήτησαν με τα μέλη του ΔΣ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ωραιοκάστρου .


Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Δημάρχου και μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του Προέδρου του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Παυλάκη Μιλτιάδη , για τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο κ. Ζιακούλης Ηλίας και δημοσιεύτηκαν σε blog του Δήμου μας , όπου, ο κ. Ζιακούλης, ανέφερε πως οι σύλλογοι του Ωραιοκάστρου είναι μαγαζάκια και λειτουργούν ως κερδοσκοπικά σωματεία.


Ο κ. Ζιακούλης κατηγορηματικά δήλωσε πως οι παραπάνω δηλώσεις του δεν αναφέρονταν στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, του οποίου το έργο τιμά και σέβεται και πως γνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία όπως ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ.


Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου αποδέχτηκαν τις εξηγήσεις του κ. Ζιακούλη και, στη συνέχεια, έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Δήμαρχο για θέματα που αφορούν τους αθλητικούς συλλόγους και ειδικότερα τον ιστορικότερο σύλλογο του Ωραιοκάστρου, τον ΚΕΡΑΥΝΟ, καθώς επίσης για τα προβλήματα τα οποία αφορούν την άθληση των νέων του τόπου μας. Τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΕΡΑΥΝΟΥ εξέφρασαν τα παράπονά τους για τον καταμερισμό, μεταξύ των συλλόγων, των ωρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας και ζήτησαν αυτές να γίνονται με κριτήριο τις πραγματικές ανάγκες των συλλόγων και τη δραστηριότητα που έχουν .


Ο Πρόεδρος του Κεραυνού κ. Παυλάκης ευχαρίστησε τον κ. Γαβότση καθώς και τους κκ. Αταμιάν και Ζιακούλη για την επίσκεψη και τους δήλωσε πως πιστεύει σε μια στενότερη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και του ΚΕΡΑΥΝΟΥ για το καλό των νέων του τόπου μας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top