ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την επίσημη «πρώτη» του διαδρομή με ένα van θα κάνει ο Σταύρος Θεοδωράκης αύριο Σάββατο 15 Νοεμβρίου. Ένα van αλλιώτικο από όσα έχετε δει μέχρι σήμερα γιατί είναι το όχημα που παραχωρήθηκε από φίλο του κινήματος στο Ποτάμι και είναι βαμμένο στα χρώματα του ποταμιού.
Οι υποχρεώσεις του κινήματος αυξάνονται μαζί και τα χιλιόμετρα που πρέπει να καλύψει ο επικεφαλής του Ποταμιού. Κι επειδή είναι προφανώς αδύνατο να διανύσει όλα τα χιλιόμετρα που χρειάζονται πεζή, θα επιβιβαστεί στο νέο επικοινωνιακό όχημα του Ποταμιού και θα περιοδεύσει στο Νομό Θεσσαλονίκης. Πρώτη στάση οι Αμπελόκηποι (Φιλιππουπόλεως 77-11:15), μετά η Θέρμη (Καραολή & Δημητρίου 2-12:30) , στη συνέχεια η «λίμνη» του Αγίου Βασιλείου(13:45), ακολουθεί ο Λαγκαδάς (Κεντρική Πλατεία-14:35) και η διαδρομή θα τελειώσει στο Ωραιόκαστρο (17:15).
Στο river van θα επιβαίνουν και εθελοντές του Ποταμιού. Σε όλες της στάσεις ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συζητήσει με τους παρευρισκόμενους για ότι τους απασχολεί.
Μετά το τέλος της περιοδείας του ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μεταβεί στη Βέροια όπου την Κυριακή (16/11) το πρωί στις 11, στην «Ελιά» στο κέντρο της πόλης θα συναντήσει εθελοντές και φίλους του Ποταμιού αλλά και δημοσιογράφους ανταλλάσσοντας απόψεις και απαντώντας σε ερωτήσεις.


ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top