Νοεμβρίου 17, 2014
Από 
Μεγάλη μουσική βραδιά με τον Βασίλη Λέκκα, σε μια μοναδική  μουσική παράσταση που για πρώτη φορά έζησε το Ωραιόκαστρο.   Οι εκατοντάδες φίλοι του σαν ένα τσαμπί με σταφύλι μαζεύτηκαν το βράδυ της Κυριακής,  στη Mona Lisa art Pub και έζησαν από κοντά και διασκέδασαν με το ξεχωριστό ερμηνευτικό ταπεραμέντο  του Βασίλη Λέκκα.   Όσοι βέβαια κατόρθωσαν να κάνουν κράτηση και να μπουν έγκαιρα στον ωραίο χώρο της μπυραρίας.
Αφού σημειώθηκε –όπως αναμενόταν – από νωρίς  το αδιαχώρητο από το πλήθος του κόσμου που έσπευσε να δει και να απολαύσει  ζωντανά τον

Ο δήμαρχος Ασ. Γαβότσης ανέλαβε τη φροντίδα του Β. Λέκκα προκειμένου να αντιμετωπιστούν έγκαιρα τα προβλήματα στο λαιμό του με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.
μεγάλο ερμηνευτή του ελληνικού τραγουδιού Βασίλη Λέκκα. Ο Βασίλης Λέκκας αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη ότι μπορεί να υπάρξει συνέπεια και διάρκεια στην ποιότητα για έναν καλλιτέχνη χωρίς να υποκύψει στο συρμό και χωρίς να αναγκαστεί να κάνει υποχωρήσεις  σε   εμπορικές σκοπιμότητες.
Οι φίλοι του  Βασίλη  Λέκκα  απόλαυσαν τον σπουδαίο καλλιτέχνη να  ερμηνεύει   Μ. Χατζηδάκη, Μ. Θεοδωράκη και Μαρκόπουλο,  σπουδαίους ποιητές όπως Ο. Ελύτη, Γκάτσο κ.α καθώς και έργα γνωστών στιχουργών του ρεμπέτικου.
Επίσης ο Βασίλης Λέκκας ερμήνευσε και τραγούδια του Σ. Καζαντζίδη που παρουσίασε πρόσφατα στην Αθήνα και θα συμπεριληφθούν  στην νέα του  δισκογραφική  δουλειά.

Ο Β. Λέκκας με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ωραιοκάστρου Γ. Παπακωνσταντίνου.
Η βραδιά κύλισε  μέχρι αργά το βράδυ και ο Βασίλης τραγούδησε και πολλές προτάσεις των παρευρισκομένων μεταξύ των οποίων ήταν  ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου   Ασ. Γαβότσης , ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Α. Καρύδης, ο πρώην υπουργός Μακεδονίας –Θράκης Θ. Καράογλου και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τη  «μπαλάντα του Ούρι»και τελείωσε με τα «σαράντα παλληκάρια» και  με το κοινό όρθιο να χειροκροτεί και να ζητάει  κι άλλα τραγούδια.

















Ο Γ. Παπακωνσταντίνου με την κα Σ. Γεωργιάδου και τον Σ. Καρασαββίδη
















Ο πρώην αντιδήμαρχος Α. Πολυχρονίδης με την σύζυγό του, τον καρδιολόγο Γ. Σίσκο και το ζεύγος Κ. Κουτρούκη










O πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ Θ. Καράογλου με τη σύζυγό του.

O δήμαρχος Ασ. Γαβότσης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Α. Καρύδης.
Μοιραστείτε το άρθρο!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top