Είναι πρωτοφανές και ξεπερνά κάθε προηγούμενο το ενδιαφέρον των ξένων πολιτικών και μέσων ενημέρωσης για τις εκλογές και τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας. Αυτές οι ελληνικές εκλογές, θα μπορούσαμε να πούμε ότι βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο της Ευρώπης , όσο και  των ΗΠΑ αλλά και όλου του κόσμου.
Σε ένα συμφωνούν όλα τα κόμματα. Ότι η  επικείμενη εκλογική αναμέτρηση στις 25 Ιανουαρίου  είναι  η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για το μέλλον της χώρας μας.  Για τον λόγο αυτό τα τοπικά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης του Ωραιοκάστρου www.oraiokastronet.gr,www.oraiokastronews.blogspot.grwww.otroxos.gr και το περιοδικό «ΩΡΑΙΟ», πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα:
ΕΚΛΟΓΕΣ 2015:  «Η δυναμική των κομμάτων και οι εκλογικές στρατηγικές τους-Το πολιτικό και κοινωνικό κλίμα και τα διακυβεύματα».
Μια εκδήλωση που δεν έχει ξαναγίνει στο Ωραιόκαστρο και που προσεγγίζει με έναν άλλο τρόπο τις βουλευτικές εκλογές με τη βοήθεια του Χριστόφορου  Βερναρδάκη, επίκουρου  καθηγητή πολιτικών επιστημών και του «δικού μας» του Ωραιοκαστρίτη Ραφαήλ Παπαδόπουλο, πτυχιούχο πολιτικών επιστημών του ΑΠΘ.
Η εκδήλωση θα γίνει την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου ώρα 19:00 στο δημοτικό κτίριο «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ»  στο Παλαιόκαστρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top