Με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Γενάρη 2015 η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ.
Οι 122 συνολικά υποψήφιοι της εκλογικής συνεργασίας είναι άνθρωποι του αγώνα και του μόχθου, εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές και φοιτήτριες, συνδικαλιστές και στελέχη τοπικών κινήσεων και πρωτοβουλιών, γνωστοί για την πολύχρονη, καθημερινή τους δράση, για τη συμμετοχή τους στους μικρούς και μεγάλους αγώνες, για τη συμβολή τους  στην υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων, στην οικοδόμηση αντιστάσεων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και στην ενίσχυση της κατεύθυνσης για την ανασυγκρότηση του εργατικού, λαϊκού, κομμουνιστικού κινήματος.

Και η συμμετοχή τους στις εκλογές αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση θέλει να αναδείξει: την κατεύθυνση της αντίστασης, του αγώνα και της μαζικής πάλης για την ανατροπή της πολιτικής της ανεργίας, της φτώχειας  και της ξένης εξάρτησης.. Κόντρα στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία των επιτελείων της ντόπιας άρχουσας τάξης και των ιμπεριαλιστών, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των δεκανικιών τους .Κόντρα στις αυταπάτες και τις «εύκολες λύσεις» που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Γιατί η ελπίδα του λαού βρίσκεται στους αγώνες ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και την καπιταλιστική βαρβαρότητα.
 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΓΚΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΛΙΟΣ του Αθανασίου
ΒΑΡΝΑΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Θεοδώρου
ΒΙΤΟΥΛΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ του Ιωάννη
ΓΚΕΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Παναγιώτη
ΚΑΡΒΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Κωνσταντίνου
ΚΟΝΤΟΦΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αθανασίου
ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Λεωνίδα


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη
ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του Ιωάννη
ΤΣΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Ιωάννη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top