Η Ελλάδα δεν θα γίνει Βενεζουέλα, όπως επίσης δεν θα γίνει και Λας Βέγκας , τόνισε σε συζητήσεις του με κατοίκους του Ωραιοκάστρου ο υποψήφιος με το «Ποτάμι στην Β’ Θεσσαλονίκης δημοσιογράφος από το Ωραιόκαστρο Φωκίων Φουντουκίδης:

·  Υπάρχουν αρκετοί επιπόλαιοι και στη ΝΔ αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτούς της ΝΔ τους είδαμε τους τελευταίους μήνες με τα μπες βγες στο μνημόνιο, που στοίχησαν στην Ελλάδα. Τώρα έχουν προστεθεί και οι επιπόλαιοι του ΣΥΡΙΖΑ που νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν το παιχνίδι της Ευρώπης σε μια ζαριά.
·  Οι επιπόλαιοι του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν τη λογική ότι τα λεφτά που υπάρχουν στις τράπεζες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλυφτούν κρατικές ανάγκες. Το Ποτάμι δεν θα επιτρέψει να πειραχτούν οι καταθέσεις του κόσμου. Η λογική του φόρος ή κούρεμα στις καταθέσεις πρέπει να βγει από το τραπέζι.
·  Εμείς δεν μπήκαμε στην πολιτική λέγοντας «πάμε και βλέπουμε και όπως τα φέρει η τύχη». Μπήκαμε στην πολιτική έχοντας μια συγκεκριμένη σχέση με την πραγματικότητα, ξέρουμε τι συμβαίνει στην Ευρώπη και έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις.
·  Πρέπει να υπάρξει μια Εθνική επιτροπή διαπραγμάτευσης. Σοβαροί άνθρωποι, όχι πολιτευτές ή βουλευτές, που ξέρουν τι σημαίνει διαπραγμάτευση. Εμείς έχουμε μερικούς, μακάρι ναι έχει και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, για να τους βάλουμε όλους μαζί να διαπραγματευτούν.
·  Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να απομακρυνθούμε από την Ευρώπη.

·  Δεν μου αρέσει η κινδυνολογία της ΝΔ. Η Ελλάδα δεν θα γίνει Βενεζουέλα, όπως επίσης δεν θα γίνει και Λας Βέγκας. Υπάρχουν σοβαρές δυνάμεις στην Ελλάδα που θα προστατεύσουν από κάθε ακραίο φαινόμενο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top