Με κεντρικό σύνθημα «Στηρίξτε τις δυνάμεις της αντίστασης. Η ελπίδα στους αγώνες ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και την καπιταλιστική βαρβαρότητα» πανελλαδικά, η εκλογική συνεργασία του ΚΚΕ(μ-λ) και του Μ-Λ ΚΚΕ παρεμβαίνει και στην Α΄ και Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Κατεβαίνει στις εκλογές και ζητά την υποστήριξη του κόσμου της εργασίας και των λαϊκών ανθρώπων, μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες, ώστε να προβληθεί η ανάγκη να ανατραπεί η αντιλαϊκή, αντεργατική πολιτική, ανεξάρτητα από τον διαχειριστή που θα προκύψει. Να απαλλαγεί ο λαός και η χώρα από κάθε ξένο και ντόπιο δυνάστη. Να αντισταθεί ο λαός στα αιματοβαμμένα σχέδια των ιμπεριαλιστών που εξελίσσονται στην περιοχή μας και ευρύτερα. Να διεκδικήσει μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές, όρους εργασίας σύμφωνα με τις πραγματικές λαϊκές και εργατικές ανάγκες. Να απαιτήσει δημοκρατικά δικαιώματα, πολιτικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες.
Για να ανατραπεί η πολιτική της πείνας, της ανεργίας και της εξάρτησης, σαν αναπόσπαστο τμήμα του γενικότερου αγώνα του λαού μας για την έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, για την ανατροπή της κυριαρχίας του ιμπεριαλισμού και της ντόπιας μεγαλοαστικής τάξης.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η παρουσίαση  των υποψηφίων της, στην Α΄  και Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης θα γίνει
την. Δευτέρα 12 Γενάρη στις 12 το μεσημέρι
στον ημιώροφο του Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Τηλ. επικοινωνίας: 6974079320, 6976791694,  6974713426, 69730800000 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top