Έναν εναλλακτικό και παράλληλα  οικονομικό τρόπο βρήκε  το ΠΟΤΑΜΙ  Θεσσαλονίκης για να έρθει  σε επαφή και να συνομιλήσει με τους πολίτες που θέλουν να ενημερωθούν για τις θέσεις του.
Αποφεύγοντας  τα  στημένα εκλογικά κέντρα η εκλογική επιτροπή Θεσσαλονίκης εγκατέστησε το στρατηγείο της σε ένα …σαλέ μέσα στο κέντρο της πόλης.
Στη συμβολή των οδών Δημητρίου Γούναρη, (πεζόδρομος Καμάρας) και Τσιμισκή, οι εθελοντές απ το ΠΟΤΑΜΙ θα ενημερώνουν τους πολίτες, θα απαντούν στις ερωτήσεις τους και θα μοιράζουν έντυπο προεκλογικό υλικό των υποψηφίων  βουλευτών του ΠΟΤΑΜΙ στη Α’ και τη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. 
Το «σαλέ της Τσιμισκή», όπως ονομάστηκε το  κεντρικό εκλογικό κέντρο του ΠΟΤΑΜΙ  Θεσσαλονίκης θα λειτουργεί από σήμερα για το κοινό  ενώ η επίσημη πρώτη εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 17  Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, παρουσία  των υποψηφίων βουλευτών της Α’ και Β’ εκλογικής περιφέρειας  Θεσσαλονίκης  και των μελών της εκλογικής επιτροπής. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.
                                     Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα
Τα μέλη της εκλογικής επιτροπής  στο ΠΟΤΑΜΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  
Πρόεδρος Χριστίνα Φαρδή (Περιφερειακή Συντονίστρια Κεντρικής Μακεδονίας)
Μέλη :
Κώστας Τάνης  (πανελλήνια επιτροπή)
Νίκος Ρειζόπουλος ( τοπικός συντονιστής)
Τάσος Χαιρόπουλος
Κωνσταντίνος Κατσανούλας
Απόστολος Σιαπέρας

Στέλλα Αικατερινιάδου (μέλος μεταρρυθμιστών)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top