Συνεχίζοντας την πορεία προς τις εκλογές ο Βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης, 13  μέρες  πριν από τη σημαντικότερη εκλογική μάχη των τελευταίων ετών,  πραγματοποιεί συναντήσεις με τους πολίτες της Περιφέρειάς του με μεγάλη επιτυχία, ενώ εντυπωσιακή είναι  η παρουσία της νεολαίας.
    Γεμίζει ασφυκτικά τις αίθουσες, κάτι που θυμίζει παλαιότερες εποχές, και είναι ο μόνος Βουλευτής στη Μακεδονία και ίσως σε ολόκληρη την Ελλάδα που αντιμετώπιζε πολύ πριν τις εκλογές  με θάρρος τους εξαγριωμένους πολίτες και απαντούσε  στις ερωτήσεις και τις αγωνίες τους.

  Ο κ. Αναστασιάδης   μίλησε  χθες  Δευτέρα 12  Ιανουαρίου  στις επτάμισι  το απόγευμα , στην κατάμεστη αίθουσα του  Θερμαϊς στη  Θέρμη , όπου ο  κόσμος τον  παρακολούθησε με  ιδιαίτερη  προσοχή , διακόπτοντας μόνο για να τον  χειροκροτήσει.   

    Ήταν όλοι εκεί οι φίλοι του Σάββα Αναστασιάδη,  ήταν και ο φίλος και εκπρόσωπος  του Μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη,  ο κ.Παύλος Σαββίδης.
ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
κ. ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ 

« Η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Ξεπεράσαμε το κομματικό όφελος και προτάξαμε το συμφέρον της Πατρίδας. Η Νέα Δημοκρατία δεν ταυτίζεται μ’ αυτούς και προσπαθούν να αποφύγουν τις ευθύνες τους.  Ούτε μ’ αυτούς που θέλουν να κατακερματίσουν το πολιτικό σκηνικό».  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top