Ο δημοσιογράφος Φωκίων Φουντουκίδης, υποψήφιος με το «Ποτάμι» στην Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης συζητώντας με κατοίκους της Περαίας σχετικά με τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα περί μη συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το Ποτάμι, είπε:

«Ο εφιάλτης του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αυτοδυναμία του. Σκεφτείτε 20 συνιστώσες να συζητούν κάθε μέρα πώς θα ψηφίσουν οι 151 βουλευτές του. Σε ότι αφορά τώρα τις συνεργασίες, τις αποφάσεις τις παίρνει ο λαός και όχι τα κομματικά κονκλάβια. Το Ποτάμι ως ισχυρή τρίτη δύναμη θα επιβάλει στο παλιό πολιτικό σύστημα να συνεργαστεί. Η χώρα δεν μπορεί να είναι μια ακυβέρνητη πολιτεία. Δεν παρακαλάμε, όμως, για συνεργασίες. Συνεργαζόμαστε – όταν συνεργαζόμαστε – για να σώσουμε τη χώρα. Αυτή είναι έννοια μας».

Σχετικά με τη διαφημιστική προβολή των κομμάτων, είπε:
“Το Ποτάμι όχι μόνο αντέχει στην πίεση της πόλωσης αλλά διευρύνει και τη δύναμή του. Το παλιό σύστημα, λοιπόν, ενωμένο – ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ – προσπαθεί να διαφυλάξει τα προνόμιά του και μοιράζει ως εξής τον τηλεοπτικό διαφημιστικό χρόνο. ΝΔ: 1,5 εκατομμύριο. ΣΥΡΙΖΑ: 1,5 εκατομμύριο. ΠΑΣΟΚ: 570 χιλιάδες. Χρυσή Αυγή: 430 χιλιάδες. Ανεξάρτητοι Έλληνες: 320 χιλιάδες. Και Ποτάμι 140 χιλιάδες.

Τα κόμματα εξουσίας… εκατομμύρια! Το Ποτάμι 140 χιλιάδες!Ο απόλυτος διασυρμός της ισονομίας. Ίσως να’ ναι και καλύτερα όμως. Όσο περισσότερο διαφημίζονται, τόσο καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί πρέπει να ψηφίσει Το Ποτάμι. Τίποτα δεν ανακόπτει την ορμή μας. Ήρθε η ώρα να βγούμε μπροστά για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε την χώρα!”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top