Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία και τη συμμετοχή πάρα πολύ κόσμου  το απόγευμα της Τετάρτης η ομιλία του Βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη στο Πανόραμα στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΙΑ.

    Τον Βουλευτή υποδέχτηκαν οι παρευρισκόμενοι με ενθουσιώδη χειροκροτήματα, σε μια γεμάτη αίθουσα και μέσα σε μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα με παλμό.

    Γιατί είναι ο άνθρωπος  που  περπατά μέσα στον κόσμο και αφήνει τους ανθρώπους να έρθουν κοντά του. Αυτό, τον κάνει άμεσα αγαπητό.

      Ο Σάββας Αναστασιάδης  δεν μοιάζει με τους άλλους πολιτικούς. αδιαφορεί για τις  κάμερες και τη δημοσιότητα,  τον ενδιαφέρει η ουσία , η αδικημένη Β΄ Θεσσαλονίκης  και η Πατρίδα , η Ελλάδα.

    Συνεχίζοντας λοιπόν την πορεία προς τις εκλογές ο Βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης έχει δίπλα του πολίτες φίλους της Περιφέρειάς του, Αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Περιφερειακούς Συμβούλους, αλλά και πολλούς Δημάρχους.

     Ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη  κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης  στον χαιρετισμό που απηύθυνε στα ΑΣΤΕΡΙΑ,  μίλησε για την προσωπικότητα του Βουλευτή, για το πλούσιο έργο του, για το ήθος και την ειλικρίνεια που τον διακρίνει, αλλά και για την άριστη  συνεργασία που έχει με τον Δήμο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top