Μία επιλογή συμβολικού ενδιαφέροντος για τα εθνικά θέματα . Στην Α' Θεσσαλονίκης ο Κώστας Καραμανλής. Μετά την εκτελεστική γραμματεία της Ν.Δ αναμένεται η δημοσιοποίηση των ψηφοδελτίων
Υποψήφιος εκτός από τη Μεσσηνία και στη Β' Θεσσαλονίκης θα είναι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε μία κίνηση συμβολικού ενδιαφέροντος για τα εθνικά θέματα, σύμφωνα με κομματικές πηγές.
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα είναι όπως πάντα στο ψηφοδέλτιο της Α' Θεσσαλονίκης.
Η συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται η δημοσιοποίηση των ψηφοδελτίων τα οποία πρέπει μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα να έχουν κατατεθεί στο πρωτοδικείο. Εξαιρείται το Επικρατείας το οποίο θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα και για το οποίο αναζητείται ο ή η επικεφαλής. Οι πληροφορίες για συμμετοχή του πρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρου Φορτσάκη διαψεύδονται από ορισμένες πλευρές.
Στη δεύτερη και την τρίτη θέση του Επικρατείας πάντως έχει κλειδώσει η συμμετοχή των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού Χρύσανθου Λαζαρίδη και Δημήτρη Σταμάτη, την τέταρτη θέση πιθανότατα θα καταλάβει ο μεταγραφείς Βασίλης Οικονόμου, ακολούθως ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου και η έτερη μεταγραφή, Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο οποίος όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ συζητούσε ταυτόχρονα με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μέχρι να επιλέξει την πρώτη. Σε μη εκλόγιμη θέση ενδεχομένως στην τελευταία του Επικρατείας, η προερχόμενη από το ΛΑΟΣ Νίκη Τζαβέλλα.
Το παζλ και όσον αφορά στις υπόλοιπες λίστες συμπληρώνεται σιγά σιγά, με το 55% των υποψηφίων να κατεβαίνει για πρώτη φορά σε εθνικές εκλογές. Σύμφωνα με γαλάζιες πηγές ο υποψήφιος στις ευρωεκλογές πρόεδρος του επιμελητηρίου Τρικάλων Θανάσης Λιούτας θα είναι υποψήφιος στα Τρίκαλα, ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ Αναστάσιος Δημοσχάκης στον 'Έβρο, στην Α Αθήνας ο Δημήτρης Κωνσταντάρας και ο Μανόλης Μαυρομμάτης, στη Β' Αθηνας ο Κώστας Μαρκουίζος γνωστός ως Ιαβέρης, στην Πιερία ο πρώην νομάρχης Γιώργος Παπαστεργίου.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/ekloges2015/ypopshfios-se-messhnia-kai-v-thessalonikhs-o-samaras.3237551.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top