Κύριε αντιδήμαρχε
     Το έγγραφο που είδατε στο διαδίκτυο (γιατί περί έγγραφου πρόκειται ) παραδόθηκε, στις 14-1-15, στο δημαρχείο Ωραιοκαστρου ,ώστε να πάρει αριθμ. Πρωτ. από τις 09:30 το πρωί και να φτάσει στο γραφείο σας . Αναμέναμε κάποιο στοιχειώδες ενδιαφέρον από την πλευρά σας το οποίο δεν εκδηλώθηκε μέχρι αργά το απόγευμα, οπότε και αποφασίσαμε να το δημοσιοποιήσουμε στο διαδίκτυο .    
      Στις 18:13 το είδατε αναρτημένο στο διαδίκτυο και τηλεφωνήσατε σε μέλος της διοίκησης και αρχίσατε τις απειλές και τις ύβρεις. Με την συμπεριφοράς σας, να δείχνετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το τι υπάρχει αναρτημένο στο διαδίκτυο παρά για τα έγγραφα που έχετε στο γραφείο σας , μας δείχνετε την οδό και τον τρόπο που θέλετε να επικοινωνούμε .
     Όσο για την έκφραση που χρησιμοποιήσατε παπατζιλικι ….
Παπατζιλικι  είναι κ.  αντιδήμαρχε να αξιώνει ένας σύλλογος  ισότιμη αντιμετώπιση των ομάδων ποδοσφαίρου του δήμου ;;
Παπατζιλικι  είναι κ.  αντιδήμαρχε να κατηγορείσαι και να λοιδορείσαι  από την δημοτική αρχή ότι έχεις στήσει μαγαζάκι ενώ είσαι το θύμα ;;
Παπατζιλικι  είναι κ.  αντιδήμαρχε να υποκύπτει ένας σύλλογος  σε χρηματικό εκβιασμό , για χρήση Δημοτικού γηπέδου , γνωρίζοντας ότι αν δεν έχει έδρα στο δήμο Ωραιοκαστρου, θα μηδενιστεί η ομάδα του ;;




Παπατζιλικι  κ.  αντιδήμαρχε είναι να απειλεί κάποιος για το τέλος       της ισότιμης σχέσης του δήμου με τους συλλόγους , λες και υπήρξε ποτέ.
Παπατζιλικι  κ.  αντιδήμαρχε είναι να απειλεί κάποιος ότι θα διώξει τον Σύλλογο του ΔΑΣΩ από τα γραφεία του.
Παπατζιλικι  κ.  αντιδήμαρχε είναι να γνωρίζει ο δήμος ότι κάποιοι αθλητικοί παράγοντες αναγκάζουν τον Σύλλογο μας να πληρώνει χρήματα για τα δημοτικά γήπεδα και να το ανέχεται .
Παπατζιλικι  κ.  αντιδήμαρχε είναι μην έχει απαντήσει το γραφείο αθλητισμού ,εγγράφως ,σε κανένα από τα αιτήματα μας.
Παπατζιλικι  κ.  αντιδήμαρχε είναι ότι όλα τα παραπάνω γίνονται, τουλάχιστον με την δική σας ανοχή  αν όχι προτροπή.

Θα  σας  θυμίσουμε  μια ρήση του  αείμνηστου  Γιαννόπουλου : “χαιρέτα καβαλάρης για να σε χαιρετούν όταν ξεπεζέψεις “.

                                                  Το Δ.Σ. του ΔΑΣΩ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top