ΠΟΤΑΜΙ25/10/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
POTAMI THESS2Με αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα υποδέχτηκαν στο Ποτάμι Θεσσαλονίκης τα exit polls των τηλεοπτικών σταθμών. Τα μέλη της επιτροπής προεκλογικής εκστρατείας, οι εθελοντές και οι φίλοι του Ποταμιού που συγκεντρώθηκαν στο καφέ ΕΝΩ (εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την έκβαση των αποτελεσμάτων, ωστόσο εμφανίστηκαν συγκρατημένοι μέχρι την δημοσιοποίηση των οριστικών αποτελεσμάτων.
POTAMI THESS1«Φαίνεται ότι το Ποτάμι μπορεί να είναι το τρίτο κόμμα μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων . Ο λαός δικαιώνει τις θέσεις του Ποταμιού, τις θέσεις του Σταύρου Θεοδωράκη και ορίζει τους επαγγελματίες της ζωής να είναι ρυθμιστές στο νέο πολιτικό σκηνικό της χώρας», τόνισε η Χριστίνα Φαρδή, περιφερειακή συντονίστρια Κεντρικής Μακεδονίας .
POTAMI THESS3Η κ. Φαρδή ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλλαν στην προεκλογική εκστρατεία του Ποταμιού υπογραμμίζοντας ότι πρωταγωνιστές ήταν οι εθελοντές. «Η προεκλογική εκστρατεία του Ποταμιού βασίστηκε αποκλειστικά στους εθελοντές που αγωνίστηκαν ως επαγγελματίες» , τόνισε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top