«Στις εκλογές αποφασίζουμε για τη συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της πατρίδας μας και την παραμονή της εντός των ευρωπαϊκών θεσμών ή αναλαμβάνουμε το ρίσκο ενός “ατυχήματος” που θα την καταστήσει απομονωμένη και αρχίζουμε να τυπώνουμε… λεφτά που δεν υπάρχουν, λέγοντας ο Θεός βοηθός. Αυτή είναι η απόφαση ευθύνης που θα κληθούμε να πάρουμε με την ψήφο μας στις 25 Ιανουαρίου» δήλωσε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στις δυο συγκεντρώσεις και πολιτικές ομιλίες που πραγματοποίησε απόψε στη Χαλκηδόνα και το Ωραιόκαστρο.
Ο κ. Καράογλου χαρακτήρισε «μετέωρο βήμα προς το κενό» το ενδεχόμενο εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ και επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι «πουλά στους Έλληνες απροσδιόριστη ελπίδα».
Όπως ανέφερε: «Δημαγωγίας το ανάγνωσμα, αυτή είναι η πολιτική προσέγγιση του Αλέξη Τσίπρα προς τις εκλογές. Με την κυνική του ομολογία ότι η Ελλάδα οδηγείται σε χρηματοπιστωτική κρίση, ο κ. Δραγασάκης αποκάλυψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, αφανίζοντας όχι μόνο τη μεσαία τάξη, αλλά όλους τους Έλληνες. Με την ανευθυνότητά τους, τις εξωφρενικές τους δηλώσεις και τα επαναστατικά φιρμάνια, υπόσχονται μείωση της φορολογίας και προτρέπουν τους πολίτες να μην πληρώνουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις, χωρίς όμως να λένε πως θα γεμίσουν τα κρατικά ταμεία ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν τους επόμενους μήνες μισθοί και συντάξεις.  Χωρίς σχέδιο, οι επαγγελματίες του εντυπωσιασμού βάλθηκαν να “βυθίσουν” την Ελλάδα στην ανυποληψία και το χάος. Στις 25 Ιανουαρίου οι Έλληνες δεν θα… ψωνίσουν από τα πανέρια των αντιμνημονιακών παζαριών και θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ρεαλιστικό σχέδιο της Ν.Δ., το οποίο προβλέπει κατάργηση τεκμηρίων και συγκεκριμένη μείωση των φορολογικών συντελεστών για ιδιώτες, επιχειρήσεις και ακίνητη περιουσία χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τη δημοσιονομική σταθερότητα των τελευταίων 2,5 χρόνων».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top