Συναντήσεις με πολιτικούς του φίλους στην Περαία και το Χορτιάτη είχε σήμερα (Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015) ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, συνεχίζοντας το πρόγραμμα των περίπου 30 συγκεντρώσεων και πολιτικών ομιλιών που θα πραγματοποιήσει σε όλη την δεύτερη εκλογική περιφέρεια του Νομού, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Και στις δυο συγκεντρώσεις ο κ. Καράογλου κάλεσε τους πολίτες να τον κρίνουν βάσει του έργου που έχει επιτελέσει ως Βουλευτής, αλλά και ως Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης τη διετία 2012-2014, ενώ τους προέτρεψε να... κλείσουν τα αυτιά τους στις «σειρήνες» της ανευθυνότητας και της δημαγωγίας και να μην παρασυρθούν από την στρατηγική της πολιτικής εξαπάτησης που χαράσσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Η ευθύνη του αύριο είναι στα χέρια μας, οι δυσκολίες του σήμερα δεν πρέπει να γίνουν δυσβάσταχτες για το αύριο» σημείωσε, προσθέτοντας πως «η Ελλάδα δεν αντέχει τριτοκοσμικούς πειραματισμούς. Ο Αλέξης Τσίπρας και οι λοιποί νεόκοποι "θεωρητικοί" της Κουμουνδούρου ξεστράτισαν εδώ και καιρό από τον δρόμο της σύνεσης και της ειλικρίνειας και περπατούν σε εκείνον της έπαρσης, της αλαζονείας, του αυταρχισμού, της ύβρεως και των ευκαιριακών τακτικών. Αντίθετα η Νέα Δημοκρατία προτείνει ένα πλήρες αναπτυξιακό σχέδιο, ζυγισμένο στην πλάστιγγα της εθνικής ευθύνης».
Σε άλλο σημείο των ομιλιών του ο κ. Καράογλου ανέφερε ότι μόνο αν διαμορφωθούν συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης στην πατρίδα μας θα μπορέσουμε να παράγουμε εθνικό πλούτο και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.
«Ήρθε η ώρα, ως Έθνος, να στοχεύσουμε στην ουσία των πραγμάτων και να πάψουμε να παρασυρόμαστε από φθηνούς εντυπωσιασμούς και ετερόκλητους σχηματισμούς που έδωσαν στέγη στα πολιτικά υπολείμματα του χθες. Σε αυτές τις εκλογές το ζήτημα δεν είναι δεξιά ή αριστερά, αλλά μπροστά ή πίσω, βήμα στο αύριο ή επιστροφή στο μαύρο παρελθόν» κατέληξε.
Οι επόμενες συγκεντρώσεις και πολιτικές ομιλίες του κ. Καράογλου είναι προγραμματισμένες για την Τρίτη (13 Ιανουαρίου 2015) στην Αρέθουσα και το Σοχό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top