Μαρτίου 22, 2015
Από 
Ε. Καραστερίου, Α. Γαβότσης και ο Διαμαντόπουλος.
Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο  ενεργός πολίτης  και τέσσερις φορές υποψήφιος βουλευτής Κώστας  Διαμαντόπουλος, στο γνωστό στέκι «καφέ Εμπορικό», το Σάββατο το μεσημέρι. Πολλοί φίλοι και γνωστοί  έσπευσαν για  να τον ευχηθούν. Φίλοι και γνωστοί που μπορεί ναι μεν να τους χωρίζουν χαοτικές διαφορές στην πολιτική, αλλά δεν χάνουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και γνώμες από τα καθημερινά προβλήματα του δήμου, μέχρι –εάν λάχει- τα μεγάλα ιδεολογικά ζητήματα των θεωρητικών του περασμένου αιώνα. Ο Κώστας,  ένα ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο άτομο, μαχητής που έμεινε  πιστός στις επιλογές ζωής που έκανε από την νεαρή ηλικία,  τις οποίες  τιμά αναλαμβάνοντας  το όποιο  κόστος, για να  βρίσκεται σταθερά πάντα δίπλα στους αδικημένους και τους αδύνατους, αυτής της κοινωνίας. Ο Κώστας παραμένει επίσης σταθερά άνθρωπος της παρέας, με αίσθηση του χιούμορ, που τον κράτησαν οι Ωραιοκαστρίτες και δεν έχουν μετανιώσει- από ότι φαίνεται-  ως σώγαμπρο.
O Διαμαντόπουλος εν μέσω του δημάρχου και του oraiokastronews.blogspot.gr Κ. Θεοδωρίδη
Τα έξι κόκκινα τριαντάφυλλα του κου Αντώνη κοσμούσαν το τραπέζι και τα τσίπουρα και τα πειράγματα μαζί με τις ευχές όλων, έδιναν και έπαιρναν. Μεταξύ αυτών που πέρασαν να ευχηθούν το Κώστα, ήταν τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης  και από την τοπική  αρχή  ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Ασ. Γαβότσης, ο αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου Η. Τσακαλίδης, ο αντιδήμαρχος Μυγδονίας & Τεχνικών έργων Ε. Καραστερίου και ο πρόεδρος της Κοινότητας Ωραιοκάστρου Μ. Κουφονάκης, ο Κ. Γκούμας κ.α   Από την αντιπολίτευση ο πρώην αντιδήμαρχος Αν. Πολυχρονίδης και ο π. πρόεδρος της Κοινότητας Ωραιοκάστρου Θ. Τσακαλίδης και ο Γ. Λαμπρόπουλος
Αν. Πολυχρονίδης, Γ. Λαμπρόπουλος και Κ. Γκούμας στο πάρτυ γενεθλίων του Διαμαντόπουλου.
«Να σε χαιρόμαστε Διαμαντόπουλε, εσένα και τις διαφορές μας και να τα εκατοστίσεις», του φώναζαν φίλοι και γνωστοί απο όλα τα τραπέζια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top