Ένα έργο μεγάλη σημασίας για τον δήμο Ωραιοκάστρου παίρνει σάρκα και οστά. Με την υπ αρ. 1/2015 μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου μας αποφασίστηκε η ενεργειακή αναβάθμιση του Κονταξοπούλειου δημοτικού γυμναστηρίου.

Ήδη, από 11/3/2015 εγκρίθηκε καταρχήν από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας η παραπάνω μελέτη και ήδη στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τον καθορισμό των όρων διακήρυξης του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κονταξοπούλειου δημοτικού γυμναστηρίου» προϋπολογισμού 421.130.25 ευρώ.

Η χρηματοδότηση θα γίνει κατά 380.000 ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη» και κατά 41.130.25 ευρώ από ιδίους πόρους του δήμου Ωραιοκάστρου.

Η παραπάνω έγκριση του υπουργείου είναι αποτέλεσμα των συντονισμένων ενεργειών της δημοτικής αρχής και ειδικότερα του δημάρχου, Αστέριου Γαβότση, ο οποίος σε τρεις συνεχόμενες επισκέψεις του στο συγκεκριμένο υπουργείο είχε αποσπάσει την καταρχήν συγκατάθεση των υπηρεσιακών παραγόντων για την ευόδωση του έργου.

«Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών από πλευράς δήμου προς τους πολίτες» δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.


Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας

και δημοσίων σχέσεων 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top