Άρθρο του Βουλευτή Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη

                       

      Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με νωπή ακόμα τη λαϊκή εντολή, αποδείχθηκε ότι, η πρώτη φορά αριστερά, δεν είναι μόνο ανίκανη να διαχειριστεί τις τύχες του τόπου, αλλά είναι και επικίνδυνη για την πορεία και το μέλλον της χώρας.
     Έχοντας στην ηγεσία της έναν επικίνδυνο τυχοδιώκτη, λαϊκιστή, ο οποίος, αφού εκβιαστικά οδήγησε τη χώρα σε εκλογές, επενδύοντας στον πόνο των πολιτών και αφού τον βομβάρδισε με ψέματα και ουτοπικές υποσχέσεις, έκλεψε την ψήφο του και πήρε εντολή να διαπραγματευτεί μια καλύτερη συμφωνία με τους δανειστές μας.
    Σήμερα, μετά από έξη μήνες κωλυσιεργίας και συνεχών συγκρούσεων με τους εταίρους, ακολουθώντας μία ερμαφρόδιτη πολιτική, άλλα να λέει στους Ευρωπαίους και άλλα να υποστηρίζει στο εσωτερικό δημοσίως, βάζοντας όλοι την Ευρώπη απέναντι και μηδενίζοντας διεθνώς την αξιοπιστία της χώρας, επιχείρησε το άλμα στο κενό, προκηρύσσοντας, με πραξικοπηματικές διαδικασίες, ένα διχαστικό δημοψήφισμα παρωδία.
    Προσπαθεί, έτσι , να μεταφέρει τις δικές του ευθύνες στους πολίτες με το παραπλανητικό ερώτημα να ταχθούν υπέρ ή κατά μιας ανύπαρκτης συμφωνίας με τους δανειστές.
     Με τις τράπεζες, πλέον , κλειστές , την οικονομία ουσιαστικά νεκρή, τον λαό πανικόβλητο να σχηματίζει ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών και στα πρατήρια καυσίμων και την χώρα να βαδίζει στον όλεθρο, ο Τσίπρας, αμετανόητος, προσπαθεί να εγκλωβίσει τον Ελληνικό λαό στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε.
      Με το διχαστικό δίλημμα , όσοι συμφωνούν μαζί του είναι περήφανοι πατριώτες και όσοι διαφωνούν μαζί του είναι μειοδότες, προδότες και όργανα ξένων συμφερόντων, προσπαθεί και πάλι να παραπλανήσει τον λαό.
      Στην πράξη και στην ουσία το δίλημμα που θα επικρατήσει και είναι κυρίαρχο, στην Ελληνική κοινωνία, είναι Ευρώ ή Δραχμή , Ευρώπη ή όχι στην Ευρώπη.
      Η μόνη πλέον ελπίδα για ομαλή πορεία της χώρας και παραμονή στην ασφάλεια της Ευρώπης, είναι να αποδοκιμασθεί η ανευθυνότητα και ο τυχοδιωκτισμός του Τσίπρα από την υπεύθυνη στάση των πολιτών.
      Με την χώρα σε επικίνδυνη πορεία, που μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες κυριολεκτικά καταστάσεις, ο Ελληνικός λαός, ψύχραιμα και νηφάλια, χωρίς ακρότητες, έχει ιστορική ευκαιρία και ευθύνη να διαλέξει ποιον δρόμο θέλει να ακολουθήσει.

       Μέσα ή έξω από το Ευρώ , με την Ευρώπη ή χωρίς την Ευρώπη, γιατί από την Κυριακή το βράδυ και μετά κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top