Για τις προτάσεις του Ποταμιού για την άμεση έξοδο από την κρίση μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή ΕΡΤ Ενημέρωση η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του Ποταμιού, Κατερίνα Μάρκου.
Μίλησε για την περικοπή των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, για την ανάγκη στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπου προτείνεται η απαλλαγή από το ΦΠΑ για όσες έχουν τζίρο κάτω από 30.000 ευρώ, για την καθιέρωση ηλεκτρονικών τιμολογίων αλλά και μία σειρά προτάσεων για τους αγρότες.
«Ο Σταύρος Θεοδωράκης και το Ποτάμι βάζουν μπροστά την ποιότητα του πολιτικού συστήματος και την κατοχύρωσή του» σημείωσε.
Όσον αφορά το θέμα των εκλογών, η κ. Μάρκου επεσήμανε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει στήριξη από την αντιπολίτευση στα σημαντικά νομοσχέδια που αφορούν τη συμφωνία και πως «τα στραβά της χώρας δεν θα τα λύσουν οι εκλογές αλλά οι μεταρρυθμίσεις».
«Τα εσωκομματικά του Σύριζα θα τα πληρώσει η χώρα;» αναρωτήθηκε.

Τέλος, τόνισε ότι η συγκυβέρνηση Συριζα – ΑΝΕΛ έχει σκοτώσει την πραγματική οικονομία της χώρας και τον ιδιωτικό τομέα και ότι «Πρέπει επιτέλους να τελειώσει η περίοδος που θα μιλάμε μόνο για τη συμφωνία και τους δανειστές. Να πάμε παρακάτω.».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top