Ακόμα ένας μισθωτός δωσίλογος, ο διευθυντής του Ο.Α.Ε.Ε. Χαλκίδος, ήθελε να εφαρμόσει το αποφασίζω και διατάζω, διαπράττοντας κατάχρηση της εξουσίας την οποίαν του εμπιστευτήκαμε.
Το μέλος μας η κυρία Τ.Ε. στην Χαλκίδα έπρεπε να ανανεώσει την άδεια λειτουργίας του  φροντιστηρίου ξένων γλωσσών και χρειαζόταν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.
main_OAEE_____1_
Πήγε πρώτα στην εφορία και στην αρχική άρνηση του διευθυντή της εφορίας να δώσει την ενημερότητα αν δεν έκανε ρύθμιση των οφειλομένων φόρων, κάλεσε την αστυνομία δια να καταγράψει το συμβάν και να κινηθεί δικαστικά εναντίον του.
Αποτέλεσμα ήταν μετά από αυτήν την κίνηση, η διευθυντής της εφορίας να δώσει την φορολογική ενημερότητα, αναφέροντας σε αυτήν ότι είναι μόνο για την ανανέωση της αδείας λειτουργίας του φροντιστηρίου. Σωστή και νόμιμη η ενέργεια του, διότι αν δεν έδινε την ενημερότητα, θα ήταν ο βασικός υπαίτιος της μη ανανεώσεως της αδείας, άρα του κλεισίματος του φροντιστηρίου, άρα εξ αιτίας του δεν θα υπήρχε εισόδημα για να πληρωθούν οι φόροι και οι δαπάνες διαβιώσεως του. Με μήνυση και αγωγή για αποζημίωση για την ζημία που θα είχε ο φορολογούμενος πολίτης, θα διεκδικούσε την αποκατάσταση της βλάβης που έπαθε εξ αιτίας του.

Μετά την εφορία πήγε εις τον Ο.Α.Ε.Ε. για να πάρει και την ασφαλιστική ενημερότητα και εκεί συνάντησε την ολοκληρωτική άρνηση του διευθυντή ακόμα και όταν κάλεσε την αστυνομία. Στην επισήμανση της ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του με μήνυση και αγωγή της απήντησε ότι και εκείνος θα κάνει μήνυση!!!!!
Μαγαζάκι δικό του έχει κάνει ο διευθυντής το υποκατάστημα του Ο.Α.Ε.Ε. Χαλκίδος. Αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να λάβει την άμεσα την απάντηση με μήνυση, όπου ο Εισαγγελέας Χαλκίδος έδωσε εντολή για άμεση κλίση προς απολογία του για τις παραβάσεις που είχε υποπέσει. Του επιδόθηκε δε και η αγωγή όπου ζητά 10.000 ευρώ αποζημίωση. Η δίκη ορίστηκε για τον 11/2015.
Τους πληρώνουμε για να κάνουν σωστά την εργασία στις δημόσιες υπηρεσίες και να εφαρμόζουν πιστά τους συνταγματικούς νόμους όπως τους υποχρεώσει ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας, δηλαδή ο νόμος ν.3528/2007 με τον οποίον προσλήφθηκαν εις το δημόσιο. Όποιος παραβαίνει τους νόμους ασχέτως της θέσεως που κατέχει, θα έχει τις επιπτώσεις της παραβάσεως του. 
Η μήνυση :

H αγωγή :
.
http://anasfalistoi.gr/index.php/155-i-epithesi-synexizetai-ston-o-a-e-e

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top