ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΩΝΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 
ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Web : egoraio.blogspot.com
e-mail : egoraio@gmail.com
ΤΗΛ : 6974495948- 6976493300
     
         

                                     
           Ωραιόκαστρο 28/8/2015       
        

Δελτίο τύπου
           
               Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου  εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια και εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους τους μαθητές του Δήμου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές των ΑΕΙ και των ΤΕΙ της χώρας. Η συνέχεια των προσπαθειών σας, η προσήλωση και η συμμετοχή στην εκπαιδευτική διαδικασία του ακαδημαϊκού βίου, θα σας οδηγήσει στην πρόοδο και στη προσφορά τόσο στον επαγγελματικό όσο και κοινωνικό στίβο.
Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας , που στάθηκαν δίπλα σας, ακούραστοι συνοδοιπόροι στις αγωνίες και στις προσπάθειες σας.
Στις δύσκολες μέρες που περνάμε, με την οικονομική κρίση και την γενικότερη κρίση θεσμών και αξιών, οφείλουμε να στηρίξουμε τους νέους και να τους εμπνεύσουμε την αντίληψη της αξιοκρατίας και της ισονομίας.
Όσο για τους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή τους θυμίζουμε πως οι ευκαιρίες για να πετύχουν τους στόχους τους δεν σταματούν ποτέ! Θα πρέπει με αισιοδοξία και θετική σκέψη να εργαστούν για να πετύχουν τα όνειρά τους!


Για το Δ.Σ. 
  
                       Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας                Αθανάσιος Τσολακίδης                     Βασίλειος Ρούσης