“Η Νέα Δημοκρατία, διαχρονικά, κρατά μια σοβαρή και υπεύθυνη στάση απέναντι στη χώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που την οδήγησε στην περιπέτεια” δήλωσε σήμερα το πρωί (Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015) ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη” και στους δημοσιογράφους Σάκη Μόσχη και Χρήστο Νικολαΐδη.
Σχολιάζοντας την απόφαση του Πρωθυπουργού να προσφύγει στις κάλπες πριν καλά-καλά συμπληρωθούν 7 μήνες από τις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου, σημείωσε πως: “Ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να κάνει εκλογές στα γρήγορα και μουλωχτά, πριν φθάσει στον κόσμο ο λογαριασμός του ΕΝΦΙΑ και του Φόρου Εισοδήματος και πριν αισθανθούν οι πολίτες στην τσέπη τους τα μέτρα του μνημονίου Τσίπρα-Καμμένου”.
Επισήμανε δε, οτι οι εκλογές δεν είναι η λύση του προβλήματος και από τη στιγμή που  η επόμενη Βουλή  που θα προκύψει θα είναι μια από... τα ίδια, θα μπορούσε στην παρούσα φάση να σχηματιστεί μια μεγάλη Κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας με Πρωθυπουργό πρόσωπο κοινής αποδοχής.
“Οφείλουμε να εξετάσουμε το βέλτιστο σενάριο της συνεργασίας των κομμάτων” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου, τονίζοντας ότι “δυστυχώς η Ν.Δ. επαληθεύτηκε για όσα είχε προβλέψει προεκλογικά το 2014”.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το αποτέλεσμα των εκλογών του Σεπτεμβρίου, προέβλεψε ότι η εκλογική αναμέτρηση δεν θα εξελιχθεί σε  “χαλαρό φθινοπωρινό περίπατο του ΣΥΡΙΖΑ όπως αναμένουν στην Κουμουνδούρου. Η Νέα Δημοκρατία θα θέσει ξεκάθαρα το δίλημμα των εκλογών στους Έλληνες πολίτες. Τα μηνύματα του πρώτου εφταμήνου διακυβέρνησης της χώρας από την πρώτη φορά Αριστερή Κυβέρνηση είναι τραγικά. Τα προβλήματα οξύνθηκαν. Για πρώτη φορά είχαμε κλειστές τράπεζες, για πρώτη φορά η Ελλάδα έγινε χώρα λαθρομεταναστών. Αυτά τα δεδομένα πρέπει να σταθμίσει ο Έλληνας πολίτης, γιατί στις εκλογές ευθύνες δεν έχουμε μόνο όσοι πολιτεύομαστε, αλλά και οι πολίτες που επιλέγουν με τη ψήφο τους και είναι συνυπεύθυνοι για το τι θα ακολουθήσει. Η μόνη λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα είναι πολιτική σταθερότητα, χαμηλοί φορολογικοί συντελεστές και σοβαρό επενδυτικό νόμο για να γίνουν επενδύσεις στη χώρα” κατέληξε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top