Με μεγάλη μου έκπληξη διαβάζω τον τελευταίο καιρό σε ένα συγκεκριμένο site του δήμου Ωραιοκάστρου διάφορα κείμενα και σχόλια, τα οποία ενώ ασχολούνται με ένα αθλητικό σύλλογο που στις τάξεις του έχει παιδιά και έφηβους, συνοδεύονται όμως από μια σειρά ακατάσχετων ψεμάτων και υβρεολόγιου το οποίο φυσικά τους χαρακτηρίζει, και μέσα από αυτά προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια και κυρίως την ανυπαρξία τους.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά τους. Ως γενικός Γραμματέας του Αθλητικού Συλλόγου Δ.Α.Σ.Ω. 2010-2013 και με την ιδιότητά μου αυτή, προέβη σε έλεγχο των βιβλίων Πρωτοκόλλου και Αλληλογραφίας, διαπιστώνοντας εκεί αλλοίωση διαφόρων εγγράφων που αφορούσαν την επανεγγραφή στοιχείων πάνω στα ήδη εγγεγραμμένα, με το σβήσιμο μέσω λευκού διορθωτικού, ή με εγγραφή νέων στοιχείων πάνω στα ήδη υπάρχοντα για εγγραφή νέων μελών. Όλα αυτά είχαν τον γραφικό χαρακτήρα ενός συγκεκριμένου προσώπου, και αφορούσαν χρονικά σημεία τέτοια, που τους επέτρεπαν να πάρουν μέρος στις επικείμενες εκλογές του Συλλόγου.


Μετά από την διαπίστωση αυτή απευθύνθηκα, όπως όφειλα, σε Ειδικό Δικαστικό Γραφολόγο, που μέσα από την έρευνα που έκανε διαπιστώθηκαν οι δύο τρόποι αλλοίωσης και νόθευσης των εγγράφων του Αθλητικού Συλλόγου Δ.Α.Σ.Ω., με αποσβεστικό υγρό και με χρήση διαφορετικού στυλογράφου από τον αρχικό, και εγγραφή νέων πάνω απ αυτούς που ήδη υπήρχαν. Για όλα τα παραπάνω η δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποφανθεί, άρα τα γραφόμενα για δικαστήρια που έχουν χαθεί είναι τερατώδη ψέματα που όταν επαναλαμβάνονται γίνονται μια συνήθεια που τους συνοδεύει και στα επόμενα κείμενα, κατασκευάζοντας ιστορίες που ζουν μέσα από αυτές.


Προσωπικά, μέσα από την αγάπη, την εμπειρία και την πορεία μου στον αθλητισμό εδώ και 40 χρόνια, ως αθλητής της ΧΑΝΘ, ως προπονητής, έφορος, αντιπρόεδρος του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, ως διεθνής διαιτητής, μέλος της διοίκησης Ομοσπονδίας Πάλης Ελλάδας, μέλος της διοίκησης Ένωσης Πετοσφαίρισης Θεσσαλονίκης, αλλά και μέσα από την ενασχόλησή μου στα διοικητικά του ΔΑΣΩ και από την στιγμή που το αντικείμενό του αθλητισμού είναι το παιδί, θα είμαι πάντα παρών και θα αγωνίζομαι ενάντια σε ότι αμαυρώνει την ιδέα του αθλητισμού.


Υ.Γ. : Η έκθεση του Ειδικού Δικαστικού Γραφολόγου που αποτελείται από είκοσι σελίδες καθώς και το υλικό που βασίστηκε η έκθεση αυτή είναι στη διάθεση του καθενός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top