Για τις εκλογές και την επόμενη ημέρα μίλησε το πρωί της Πέμπτη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Η Φωνή της Ελλάδας» η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του Ποταμιού Κατερίνα Μάρκου.

Ηκ. Μάρκου είπε πως πρέπει να τελειώσει το παιχνίδι με τις διερευνητικές εντολές που προσβάλλει όλους αυτούς που εργάζονται, και να γίνουν οι εκλογές «Πρέπει να πάμε παρακάτω, Να μιλήσουμε για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Ας τελειώσουν οι εκλογές, να μπορέσουμε να οργανώσουμε τη χώρα μας».
Τόνισε ακόμα ότι «Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που κοιτάμε την ιδιωτική οικονομία και την παραγωγή. Αν οι επιχειρήσεις δεν σωθούν, δεν παράγουν, την πορεία προς την πτώση δεν μπορεί να την εγγυηθεί κανείς».
Απαντώντας στον κ. Τσίπρα, ο οποίος δήλωσε ότι το Ποτάμι δεν αντιπροσωπεύει το καινούριο, η κ. Μάρκου αναρωτήθηκε «αν δεν είναι το Ποτάμι το καινούριο, ποιο κόμμα είναι;».
«Το Ποτάμι είναι ένα κόμμα 18 μηνών, κανένας από μας δεν είχε στα χέρια τους εξουσία, ούτε ήταν σε δημόσια θέση, προερχόμαστε από τον ιδιωτικό τομέα, εργαζόμασταν και εργαζόμαστε, ας μας πει ο κ. Τσίπρας έναν που κουβαλάει τα βαρίδια του παρελθόντος».
Μίλησε ακόμα για την ανάγκη να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας: «Αν ο κ. Τσίπρας θέλει να σύρει τέταρτη φορά σε εκλογές τη χώρα, ο κόσμος πρέπει να το λάβει υπόψιν του».
Στην ερώτηση γιατί να ψηφίσει κάποιος το Ποτάμι, η κ. Μάρκου απάντησε: «Είμαστε το μοναδικό κόμμα που μείναμε σταθεροί σε αυτά που λέγαμε, από την πρώτη στιγμή μιλούσαμε για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, μπορούμε να εγγυηθούμε τη μετριοπάθεια, το συμβιβασμό, τη συναίνεση, δεν χρησιμοποιήσαμε ποτέ μεγάλα λόγια να εντυπωσιάσουμε. Είμαστε πάντα εκεί για να βοηθήσουμε και δεν ζητήσαμε και τίποτα».
Επεσήμανε ότι το Ποτάμι μπορεί να αγκαλιάσει την παραγωγική μηχανή της χώρας και να λειτουργήσει ως καταλύτης για τη δημιουργία ενός ιδιωτικού τομέα που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας για τους νέους μας.
Τέλος, η κ. Μάρκου είχε την ευκαιρία να συγχαρεί μέσω της εκπομπής την κ. Νικόλ Κυριακοπούλου που χάρισε στη χώρα μας το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Πεκίνο λέγοντας ότι «αυτές τις δύσκολες στιγμές μας κάνει να νιώθουμε ακόμα πιο δυνατοί για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάει η πατρίδα μας καλύτερα».
* Η Κατερίνα Μάρκου είναι βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη του τομέα Πρόνοιας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top