Φίλες και Φίλοι,
με αφορμή την συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την αδυναμία της έγκαιρης εκτέλεσης των εργασιών συντήρησης των σχολικών κτιρίων λόγω "καλοκαιρινής ραστώνης και άλλων δυσκολιών" και παρά την διάθεση ποσού 500.000 Ευρώ και την ανάθεση του όλου έργου σε εργολάβο, σας παραθέτουμε τις δικές μας αντίστοιχες ενέργειες κατά τον πρώτο χρόνο διοίκησης.
Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στον όγκο των εργασιών που αφορούσε τους ελαιοχρωματισμούς των αιθουσών των σχολικών κτιρίων του 1ου,3ου,5ου Νηπιαγωγείου και του 1ου, 2ου,3ου Δημ.Σχολείου Ωραιοκάστρου, του 2ου Νηπιαγωγείου, του 1ου και 2ου Δημ. Σχολείου Παλαιοκάστρου, του νηπιαγωγείου Πενταλόφου, τμημάτων του γυμνασίου Καλλιθέας, του παλαιού κτηρίου του Δημ. Σχολείου Λητής κ.α.
Οι ανωτέρω εργασίες ολοκληρώθηκαν εγκαίρως μετά από την υπερπροσπάθεια των δύο μόνιμων και δύο συμβασιούχων εργαζομένων του Δήμου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας, τους Προέδρους της Α' κ Β' βάθμιας, τους Διευθυντές και τους συλλόγους Γονέων κ Κηδεμόνων, από την πρώτη ημέρα των διακοπών, αρχής γενομένης από το 2ο Δημ. Σχολείο στην Γαλήνη.
Η επιστολή που παραθέτω επρόκειτο να δημοσιευθεί στο περιοδικό του Δήμου, που δυστυχώς ποτέ δεν εκδόθηκε..
Φιλικά

Ανέστης Πολυχρονιδης, Δημ. Σύμβουλος, π.Αντ/χος Τεχνικών Υπηρεσιών





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top