Μετά την αποστολή του ετήσιου προγράμματος ωρών , παρκέ και αιθουσών  , χθες το απόγευμα 11-9-15, διαπιστώσαμε την απροκάλυπτη μεροληπτική στάση του Δήμου υπέρ των ημετέρων  οι οποίοι  πήραν πάλι την μερίδα του λέοντος στις ώρες .
Επειδή σε κάποιους , στον Δήμο και στους άλλους συλλόγους, ενοχλεί ότι το Δ.Α.Σ.Ω αναπτύσσεται και έχει πολλά παιδιά προσπαθούν να  οδηγήσουν τους αθλητές μας στους άλλους  συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο «Κονταξοπούλειο». Ο Δήμος Ωραιοκάστρου παρεμβαίνει στην “ άμιλλα ” μεταξύ των συλλόγων υπέρ των ημέτερων και ενώ μας έχει ζητήσει και έχουμε στείλει αναλυτικά όλα τα τμήματα με τον αριθμό των  αθλητών , παρέβλεψε όλα αυτά τα στοιχεία και όρισε τις προπονητικές ώρες υπέρ των άλλων συλλόγων.
Παρ’ όλες τις δεσμεύσεις και διαβεβαιώσεις που είχαν λάβει προφορικά οι διοικούντες του Συλλόγου μας , φυσικά και ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Γραφείο Αθλητισμού αθέτησαν για μια ακόμη φορά  τον λόγο τους . Για να ρίξουν ¨στάχτη στα μάτια¨ όλων των συλλόγων διοργάνωσαν μία “δήθεν” συνάντηση συλλόγων όπου “διαγωνίστηκαν” κάποιοι σύλλογοι για το ποιος θα πει τα περισσότερα ψέματα, παρουσία του Δημάρχου , ο οποίος για μια ακόμη δεν αντέδρασε όταν διαπίστωσε ότι κάποιος σύλλογος έλεγε ασύστολα ψέματα.
Επί ενάμιση και πλέον μήνα μας κορόιδευαν οι υπεύθυνοι του Δήμου  περί δήθεν συναινετικού προγράμματος μεταξύ των συλλόγων στο ελάχιστο στο οποίο είχαν συμφωνήσει οι σύλλογοι , και φυσικά δεν τηρήθηκε στο οριστικό πρόγραμμα. Στο οριστικό πρόγραμμα που μας στάλθηκε φαίνεται ξεκάθαρα η πρόθεση του Δήμου να “εξοβελίσει “ το Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και να αναγκάσει το Σύλλογο μας να αναζητήσει χώρους προπόνησης σε όμορους Δήμους ,επειδή οι ώρες που μας παραχωρούνται δεν αρκούν ούτε στο ελάχιστο για την κάλυψη των προπονητικών αναγκών των ομάδων μας.
Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πια ,βλέποντας στο πρόγραμμα την κατάφορη αδικία κατά του Συλλόγου μας ,για την πρόθεση του Δήμου να μας εξοντώσει αθλητικά κάτι που φυσικά μπορεί να  καταφέρει ενισχύοντας τους άλλους αθλητικούς συλλόγους των οποίων πρόεδροι και παράγοντες κατέχουν θέσεις στο Δήμο είτε ως εκλεγμένοι είτε ως εργαζόμενοι.
Οι γονείς, τα παιδιά  και οι προπονητές πιέζουν ώστε να έχουν ένα πρόγραμμα για να μπορέσουν να λειτουργήσουν όλη τη σχολική χρονιά συνδυάζοντας  τις μαθητικές και αθλητικές τους υποχρεώσεις.
Σήμερα ο Δήμος  μας έχει φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων στηρίζοντας καθαρά τους άλλους συλλόγους . Δεν τόλμησε να βάλει αντικειμενικούς  όρους στην κατανομή των ωρών ( για να μην τους παραβεί)  όπως : αριθμός αθλητών , αριθμός αγωνιστικών τμημάτων ,αριθμός αθλητών ανά τμήμα .  
Η θεσμοθέτηση αντικειμενικών όρων θα ανάγκαζε τον δήμο να παραχωρήσει στο Σύλλογο μας Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου τις ώρες που δικαιωματικά του ανήκουν .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top