Με δικό της περίπτερο συμμετέχει και φέτος στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με το σύνθημα «Περιφέρεια στην Πράξη».
Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο Β12, στη νότια πύλη της ΔΕΘ, δίπλα στον πύργο του ΟΤΕ και οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται για το έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την πορεία του ΕΣΠΑ και το σχεδιασμό για τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020.

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας τονίζει ότι «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει διαχρονικά το θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Στην 80η επέτειο της ΔΕΘ, παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, δε θα μπορούσαμε να απουσιάσουμε. Στηρίζουμε με την παρουσία μας το θεσμό στην πιο δύσκολη συγκυρία των τελευταίων ετών και για τη χώρα και για τη Θεσσαλονίκη και για την ίδια τη Διεθνή Έκθεση. Το σύνθημά μας ‘Περιφέρεια στην Πράξη’ αποτελεί και το μήνυμα της επόμενης μέρας για την Κεντρική Μακεδονία, όπου παρά τις μεγάλες δυσκολίες, προσπαθούμε με πράξεις να βελτιώσουμε τις υποδομές της Κεντρικής Μακεδονίας και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Περιμένουμε τους πολίτες να επισκεφτούν το περίπτερό μας για να ενημερωθούν για το έργο που παράγουμε σε όφελος των πολιτών και του τόπου, αλλά και για το σχέδιό μας, στο πλαίσιο της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014 – 2020».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top