Την 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) θα εγκαινιάσει αύριο στις 20.00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, που θα πραγματοποιήσει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», ενώ μία ώρα νωρίτερα η υπηρεσιακή πρωθυπουργός, Βασιλική Θάνου, θα «κόψει την κορδέλα» στην έκθεση των «Μαγεμένων» στο περίπτερο 3 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, όπου και εκτίθενται τα αντίγραφα των αγαλμάτων.

Στο μεταξύ, το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών, που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΔΕΘ-Helexpo AE διαμορφώνεται ως εξής:

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo AE στις 11 το πρωί της Κυριακής 6/9 και στη συνέχεια θα περιηγηθεί στους χώρους της έκθεσης. Στις 7.30 το βράδυ της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης.

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο της διοργάνωσης, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφτεί την 80η ΔΕΘ ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος στις 8 το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιήσει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο και την Κυριακή θα συναντηθεί στις 11 το πρωί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-ΗΕLEXPO AE και θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη μία μετά το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα επισκεφθεί την 80ή ΔΕΘ την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου. Στη μία μετά το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στις 17.30 θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και στις 19.30 θα επισκεφτεί τους χώρους της έκθεσης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 15.00.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Φώτης Γραικός θα δώσουν συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 13.00.

Το δεύτερο Σάββατο της 80ής ΔΕΘ θα βρίσκεται στους χώρους της έκθεσης και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος στις 10.00 θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO και στις 12.00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης στις 20.00 το βράδυ της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη, στις 12.00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου.
Στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στους χώρους της ΔΕΘ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία στις 16.00 της Πέμπτης 10/9 θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ και στις 20.00 της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης.

Στη 13.00 την Παρασκευή 11/9 θα δώσει, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΔΕΘ-Helexpo, συνέντευξη Τύπου.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 20.30 το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο Ι.Βελλίδης. Την Τετάρτη 9/9 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 12.30 το μεσημέρι.

Στις 11 το πρωί της Δευτέρας 7/9 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση αντιπροσωπείας τους με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo AE.

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=230773

ΠΗΓΗ: ΑΠΕΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top