Στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” φιλοξενήθηκε το πρωί του Σαββάτου η υποψήφια βουλευτής στη Β’ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι, Κατερίνα Μάρκου.
Η κ. Μάρκου τόνισε πως όποιο κόμμα και να εκλεγεί πρώτο, η συμφωνία θα εφαρμοστεί και ότι το πραγματικό διεκύβευμα των εκλογών είναι οι πολιτικές για την επόμενη ημέρα. Ποιά είναι η μεγάλη ιδέα που λείπει από το μνημόνοι; Θέλουμε ιδέες και προτάσεις από όλα τα κόμματα για να δούμε πώς θα στηρίξουμε την οικονομία μας και τις εγχώριες επιχειρήσεις”.
Ζήτησε ακόμα από τα κόμματα που διεκδικούν τα πρωτεία να πούν με ποιούς θα κυβερνήσουν και θα διαπραγματευτούν “Με ποιούς θα διαπραγματευτείτε; Με τους πολιτικά διεφθαρμένους, τους ανεπάγγελτους και με τα λόγια της πιάτσας; Ο κ. Βαρουφάκης μας διέσυρε και ο κ. Τσακαλώτος παραδόθηκε άνευ όρων.”
Στο Ποτάμι είχαμε να αποφασίσουμε αν θα είμαστε στην Ευρώπη και στο ευρώ ή αν θα μας πηγαίνατε στη δραχμή. Ποιό είναι το όραμά σας για την επόμενη ημέρα, για τις επιχειρήσεις, τους αγρότες, την κτηνοτροφία; Αναπτυξιακός νόμος δεν υπάρχει από το 2014. Αυτά πρέπει να θέσετε στο τραπέζι” επεσήμανε.

Η κ. Μάρκου υπενθύμισε ότι στη σημερινή κατάσταση “μας οδήγησε το πελατειακό κράτος της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Σύριζα που συνεχίζεται. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα οικονομικά σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, την έλλειψη αξιοκρατίας που συνεχίζεται. Κανένας δεν πρέπει να παίρνει άφεση αμαρτιών και να επανέρχονται στο προσκήνιο άτομα από τη δεκαετία του ’80. Εμείς δεν έχουμε ασθενή μνήμη”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top