Πραγματοποιήθηκε με  μεγάλη επιτυχία η συνάντηση του Βουλευτή Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη με στελέχη του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη το Βράδυ της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου 2015 στο Πανόραμα στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΙΑ.
 
    Τον Βουλευτή υποδέχτηκαν οι παρευρισκόμενοι σε μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα. Γιατί ο Σάββας Αναστασιάδης  δεν μοιάζει με τους άλλους πολιτικούς. Τον ενδιαφέρει η ουσία , η Πατρίδα, η Ελλάδα μας. Αυτό, τον κάνει άμεσα αγαπητό.
 
     Ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη  κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης  στον χαιρετισμό που απηύθυνε,  μίλησε για την προσωπικότητα του Βουλευτή, για το πλούσιο έργο του, για το ήθος και την ειλικρίνεια που τον διακρίνει, αλλά και για την άριστη  συνεργασία που έχει με τον Δήμο.
 
                    ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
κ. ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ 
 
    Σάββας  Αναστασιάδης:  Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του, ο τέως Πρωθυπουργός ζήτησαν τον Ιανουάριο την ψήφο του λαού για να καταργήσουν το μνημόνιο. Να καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ. Έταξαν τα πάντα στους πάντες. Έκαναν ακριβώς τα αντίθετα . Έσυραν στη συνέχεια τη Χώρα σε ένα ακατανόητο καταστροφικό δημοψήφισμα, που οδήγησε σε διχασμό την κοινωνία, σε κλείσιμο των Τραπεζών και ασφυξία στην οικονομία.
 
   Σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφερόμενος  στην αυτοδυναμία που ζητά με θράσος  ο Τσίπρας από τον Ελληνικό λαό είπε μεταξύ άλλων:
 
   Σάββας Αναστασιάδης: Αυτοδυναμία. Διαφορετικά δεν συνεργάζεται με κανέναν , πλην της ΑΝΕΛ που φυσικά δεν μπαίνει στη Βουλή. Υπόσχεται έτσι να παγιώσει την πολιτική αστάθεια και αβεβαιότητα στη Χώρα. Να οδηγεί δηλαδή τη Χώρα σε επαναληπτικές εκλογές και στο χάος. Πολιτικός τυχοδιωκτισμός. Το μόνο σίγουρο με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρό του είναι ο λαϊκισμός και το ψέμα. Όσο χαμένη είναι η ελπίδα πως θα ακύρωνε το μνημόνιο, άλλο τόσο χαμένη είναι η ελπίδα ότι τώρα θα εφαρμόσει όσα συμφώνησε.
 
   Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Βουλευτής καυτηρίασε τον πολιτικό προεκλογικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του λέγοντας:
 
  Σάββας Αναστασιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του ψεύδονται. Λασπολογούν και λαϊκίζουν. Καλλιεργούν την μισαλλοδοξία. Σπέρνουν το διχασμό. Στο όνομα της μη παλινόρθωσης του παλαιού. Επιδίδονται σε ένα όργιο παλινόρθωσης της δημαγωγίας και του ψέματος……… Με απύθμενο θράσος, μιλάει για νέο ο χειρότερος εκπρόσωπος των πρακτικών του παλαιοκομματισμού. Του βολέματος , του ρουσφετιού, των διορισμών, του λαϊκισμού και του ψέματος , της αλαζονείας και του αυταρχισμού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top