Ο Σάββας Αναστασιάδης επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τις υποψήφιες Βουλευτίνες Όλγα Δημητριάδου και Κατερίνα Λυρούδη οργώνει τη Β΄ Θεσσαλονίκης.

    Στο Δήμο Θερμαϊκού δεν άφησαν κανέναν παραπονούμενο, καθώς επισκέφθηκαν καφενεία, πλατείες, καταστήματα, καφετέριες κ.α.

     Η θερμή υποδοχή του κόσμου, η ανταλλαγή απόψεων, τα γκάλοπ του πεζοδρομίου, η πρόσκληση για έναν καφέ, οι χειραψίες και οι ευχές για τη μεγάλη νίκη, είναι ένα μικρό δείγμα από την περιοδεία του κλιμακίου το πρωϊ της 17ης Σεπτεμβρίου στην Επανομή, την Περαία, τους Νέους Επιβάτες και την Αγ. Τριάδα.

    Ο Σάββας Αναστασιάδης και οι δύο κυρίες που κοσμούν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Β΄ Θεσσαλονίκης κάλεσαν τον κόσμο τις ώρες που απέμειναν , να κινηθεί ασταμάτητα. Να μην επαναπαυθεί.

    Να είμαστε παντού , στα καφενεία, στις πλατείες, στους χώρους δουλειάς, έξω από τις κάλπες την Κυριακή. Να δώσουμε τη μεγάλη μάχη, έλεγαν σε φίλους, γνωστούς, εκλεγμένους κ.α. που συναντούσαν, στο πέρασμά τους.

   Ο Σάββας Αναστασιάδης προέτρεπε  τον κόσμο να αντιμετωπίζει τις τυχών προκλήσεις με χαμόγελο, με κέφι, με αισιοδοξία. Με το κεφάλι ψηλά. Χωρίς τριβές. Με επιχειρήματα και με την αλήθεια.

   
      Στους πολίτες που ρωτούσαν γιατί φτάσαμε στις εκλογές και ποιον εξυπηρετούν, ο κ. Αναστασιάδης  τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε αυτή την εκλογική αναμέτρηση που ο  ίδιος προκάλεσε για τον εαυτό του και όχι για την Χώρα και τους πολίτες. Ότι αυτούς τους περιφρόνησε και τους περιφρονεί. Ότι ήθελε να παρουσιάσει αυτή την αναμέτρηση σαν μία σύγκρουση ανάμεσα στο παλιό και το νέο, επενδύοντας μόνο στην νεότητά του. Ότι επιδίδεται σε ένα όργιο παλινόρθωσης της δημαγωγίας και του ψέματος .

     Τέλος μετέφερε στον κόσμο την αισιοδοξία του  για την μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Την Κυριακή κόβουμε το νήμα. Πάμε την Ελλάδα μπροστά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top