Φωτογραφία του Savvas Anastasiadis.

Ενόψει των επικείμενων εκλογών, περιόδευσαν σήμερα στο Νομό Ημαθίας οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Σάββας Αναστασιάδης και Λάρισας κ. Χαρακόπουλος Μάξιμος.
Κατά την παραμονή τους στο Νομό επισκέφθηκαν τους Δήμους Αλεξάνδρειας, Νάουσας και Βέροιας , όπου τους περίμεναν οι Δήμαρχοι και αρκετά από τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων, ενώ συνάντησαν και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Καλαϊτζίδη.
Το μεσημέρι παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ» και στη συνέχεια είχαν συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και παραγωγικών ομάδων.
Το απόγευμα ο κ. Αναστασιάδης συζήτησε με στελέχη του κόμματος στην Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ.) της Νέας Δημοκρατίας, για τις κρίσιμες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου τονίζοντας μεταξύ άλλων:
« Αυτή τη φορά το διακύβευμα των εκλογών θα είναι πολύ διαφορετικό απ' αυτό του Ιανουαρίου, όπου ο κ. Τσίπρας έσκιζε τα μνημόνια. Αυτή την πλάνη την πλήρωσε πολύ ακριβά ο Ελληνικός λαός.
Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα πολύ καλύτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε τη χώρα με ασφάλεια και σταθερότητα μακριά από τα μνημόνια, σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης. Να είστε σίγουροι ότι το βραδύ των εκλογών θα είμαστε πρώτο κόμμα ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top