Με δυο εντυπωσιακές σε συμμετοχή συγκεντρώσεις στελεχών του πολιτικού του γραφείου από τη δυτική Θεσσαλονίκη και την επαρχία Λαγκαδά, ο παλμός και η προσέλευση των οποίων  θύμιζε προεκλογικές περιόδους 2004 και 2007, ξεκίνησε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου την κινητοποίηση όλων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.
Η δυναμική και μαζική ανταπόκριση εκατοντάδων κομματικών στελεχών και απλών ψηφοφόρων του κόμματος στο προσκλητήριο συστράτευσης που απηύθυνε ο κ. Καράογλου, αποτυπώνει τη μεγάλη συσπείρωση που παρατηρείται στην εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας, όσο και το πλειοψηφικό ρεύμα που διαμορφώνεται στην κοινωνία υπέρ των ρεαλιστικών και υλοποιήσιμων κυβερνητικών της προτάσεων, κάτι άλλωστε που διαφαίνεται και στη σημαντική βελτίωση της δημοσκοπικής της εικόνας.
Σε αυτές τις εκλογές δεν περισσεύει κανείς και δεν πρέπει να λείψει κανείς. Η Νέα Δημοκρατία γύρισε σελίδα, έκανε γενναία αυτοκριτική, έμαθε από τα λάθη της και προχωρά μπροστά για την Ελλάδα. Επί 7 μήνες μας γύρισαν πίσω, στις 21 Σεπτέμβρη πηγαίνουμε μπροστά. Με την ψήφο μας καθορίζουμε το μέλλον της πατρίδας, καθορίζουμε το μέλλον των παιδιών μας, αλλάζουμε την Ελλάδα. Μαζί συνεχίζουμε για να κάνουμε μια νέα εθνική αρχή, μαζί συνεχίζουμε για να φέρουμε την πραγματική ελπίδα στους Έλληνες” δήλωσε στην αρχή των τοποθετήσεών του ο κ. Καράογλου, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το μήνυμα της μαζικής συμμετοχής στις κάλπες.
“Νέο δεν είναι να πηγαίνεις τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση στο 23%, να καταργείς την αριστεία στα σχολεία, να υπερφορολογείς τους αγρότες, να κλείνεις τις τράπεζες, να ανοίγεις διάπλατα τις πόρτες των φυλακών σε τρομοκράτες και εγκληματίες, να διχάζεις τον ελληνικό λαό για εκλογικό όφελος, να τροφοδοτείς το παιχνίδι της πόλωσης ή να χρησιμοποιείς θέσεις και αξιώματα για να εξυπηρετείς προσωπικά συμφέροντα.  Νέο σημαίνει  να μιλάς τη γλώσσα της αλήθειας, να αφουγκράζεσαι την κοινωνία, να θέτεις ρεαλιστικούς στόχους και να τους πετυχαίνεις. Αυτή τη συνταγή θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία, προσπαθώντας να διορθώσει τα εγκληματικά λάθη που έγιναν τους τελευταίους 7 μήνες. Αυτή είναι άλλωστε η μοίρα της παράταξής μας , που ιδρύθηκε για τα δύσκολα” συμπλήρωσε. 
Σε άλλο σημείο υποστήριξε πως “αφήνουμε στην άκρη προσωπικές πικρίες και διαφορές. Αυτήν τη στιγμή προέχει η ενότητα της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Όλοι μαζί θα πάμε μπροστά και θα νικήσουμε, για την Ελλάδα, για την Ευρώπη, για μια Ελλάδα ισότιμο εταίρο στην ευρωπαϊκή οικογένεια και όχι φτωχό συγγενή. Φτάνει πια με την αριστερή μιζέρια, την εσωστρέφεια και την απομόνωση. Φτάνει πια με όλους εκείνους που θεωρούν το κράτος... τσιφλίκι τους. Φτάνει πια με τη δημιουργική ασάφεια και τις εσωκομματικές προστριβές των συνιστωσών της Κουμουνδούρου. Τα εσωκομματικά τους δεν είναι πρόβλημα της χώρας. Αγωνιζόμαστε για μια κυβέρνηση 4ετίας με κορμό τη Νέα Δημοκρατία που θα δώσει χώρο στη συλλογικότητα και τη σύνθεση δημιουργικών απόψεων” κατέληξε.
Οι συγκεντρώσεις των στελεχών του πολιτικού γραφείου του κ. Καράογλου ολοκληρώνονται σήμερα το απόγευμα, με ομιλία του σε μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας από την ανατολική Θεσσαλονίκη, σε γνωστό ξενοδοχείο της ανατολικής πλευράς της πόλης.
  



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top